Honor 8 Huawei

Honor 8: formaliserad i Frankrike, tillgänglig från 399 €

I samband med en konferens i Paris gjorde Honor officiell ankomsten av sin smartphone till Frankrike. Om han tror att det höga priset på en terminal inte nödvändigtvis gör det till en avancerad enhet, fortsätter tillverkaren sin fart genom att erbjuda en ganska kraftfull mobil till ett mer än intressant pris.

Honor 8 Huawei

Med 280 000 modeller som sålts inom fyra timmar sedan den första officialiseringen, bör Honor 8 fortfarande vädja till många användare. En 5,2-tums Full HD-skärm åtföljd av en Kirin 950-processor klockad på 2,3 GHz och 4 GB RAM finns i spelet, liksom en 12-megapixel digitalkamera (med professionellt läge för flera inställningar), 8MP främre kamera, 3000 mAh batteri och fingeravtrycksläsare.

Vid mötet kommer USB Type-C-porten och snabb laddning att vara inbäddade i ett svart, safirblått, pärlvitt eller guldchassi. Allt drivs av Android Marshmallow 6.0.1 med Emotion UI 4.1 overlay. Modellen med 32 GB lagringsutrymme kommer att finnas tillgänglig ikväll hos återförsäljare och till ett pris av 399 €. Det kommer att vara detsamma för 64 GB-modellen för sin del såld till 449 €.