HTC U11 EYEs

HTC planerar en ny smartphone … med en processor som släpptes 2015 och Android Nougat

HTC har en ny smartphone i sina lådor som startar den 15 januari, enligt läckan från Evan Blass, aka Evleaks. Denna smartphone, som heter U11 EYEs, är intressant, men inte av rätt skäl.

HTC U11 ÖGON

Faktum är att HTC har valt att leverera Snapdragon 652-processorn. Det är en mellanklassmodell, men den släpptes 2015. En annan svart punkt gäller operativsystemet: Android Nougat, då att Android Oreo är tillgängligt i den slutliga versionen sedan augusti 2017. Förutom att inte ha Android Oreo, kommer personer som köper den här smarttelefonen inte att ha rätt till Trebble som är tänkt att vara Googles lösning för att underlätta och påskynda driftsättningen uppdateringar.

För resten erbjuder HTC U11 EYEs en 6-tums skärm med en definition på 2160 x 1800 pixlar, 4 GB RAM, 64 GB lagringsutrymme (kan utökas med ett microSD-kort), inbäddar en USB-C-port , ett 3 930 mAh batteri och är vattentätt (IP67). Vi hittar också Edge Sense, HTC: s system som gör att du snabbt kan aktivera funktioner genom att skaka smarttelefonen med handen.

HTC U11 EYE kommer att erbjudas i svart, grått och rött. Priset på den här smarttelefonen avslöjas för tillfället, precis som de länder där den kommer att finnas tillgänglig.