Huawei Enjoy Z: Pris och egenskaper

Huawei Enjoy Z: Pris och egenskaper hos den nya billiga 5G

Det verkar vara den vecka som tillverkarna valt att presentera sina nya billiga 5G-mobiler. För mindre än en timme sedan berättade vi om den nya Redmi K30i som presenteras på marknaden som den billigaste Xiaomi-smarttelefonen som är kompatibel med denna typ av nätverk. Nu händer samma sak med Huawei och dess nya Enjoy Z 5G av vilka vi redan har förväntat oss några funktioner för några dagar sedan.

Huawei Enjoy Z: Pris och egenskaper

Förra veckan presenterade Honor sin HONOR X10 5G ganska diskret, en budgettelefon med dual-mode 5G-anslutning, 90Hz uppdateringsfrekvensvisning och trippelkameror. Nu den Huawei Enjoy Z landar på marknaden och delar flera av dessa specifikationer i vad som verkar vara en av de rörelser som varumärken redan är vana vid. Och är det här Njut av Z 5G erbjuder liknande funktioner till ett ännu mer överkomligt pris.

Huawei Enjoy Z

Vad erbjuder denna Huawei Enjoy Z 5G?

Enjoy Z 5G har en 6,57-tums FHD + LCD-panel med en 90Hz uppdateringsfrekvens och ett bildförhållande på 20: 9. Panelen har också ett regndroppformat hack för sin 16MP selfie-kamera och det blir det viktigaste incitamentet för denna nya telefon, förutom dess kompatibilitet med 5G-nätverk och dess pris. Fingeravtrycksläsaren finns på höger sida av ramen och svävar precis ovanför strömbrytaren.

På baksidan har vi en 4-lins kamera där huvudrollen tas av a 48MP huvudsensor tillsammans med en 8MP ultravidvinkelsensor och en 2MP makrokamera som kan ta bilder upp till 4 cm från motivet att det har blivit en av de stora huvudpersonerna i Huawei mellanslagsmobiler.

Huawei Enjoy Z con flores

En av de stora nyheterna med telefonen är att den debuterar MediaTek Dimensional 800-chipset tillsammans med 6/8 GB RAM och 64/128 GB lagringsutrymme som kan utökas via Huaweis egna NM-kort. Kör på Android 10 (utan Googles tjänster) och EMIUI 10.1, när det gäller batteri, erbjuder mobilen en 4000 mAh kapacitet cell med snabb kabelladdning på 22,5W.

Pris och tillgänglighet

De Huawei Enjoy Z 5G säljs just nu i Kina i svart, blått och rosa färger men det finns fortfarande inga uppgifter om dess ankomst till Spanien och andra marknader. När det gäller priser kostar 6 + 64 GB-versionen 1 699 CNY (knappt 210 euro förändring), medan 6 + 128 GB-modellen kostar 1 899 CNY (cirka 240 euro). Det finns också en överlägsen modell på 8 + 128 GB som kostar 2199 CNY (280 euro att ändra).