Huawei Mate 9 Rendu1

Huawei Mate 9 ses fortfarande på bilder

Förväntas i slutet av året, precis som dess föregångare anlände i december 2015, fortsätter man att prata om Huawei Mate 9 på webben. Faktum är att rykten ständigt rullar in med riktmärken, foton och 3D-återgivningar av smarttelefonen igen den här gången.

Huawei Mate 9 Render1Precis som med iPhone 7 ligger fördelen i den riktning som dessa berömda rykten drar i samma riktning. Utan att bli för våt kan vi lita på information från nätet under antagandet att terminalen kommer att leverera en 5,9-tums skärm med Full HD-definition, en Kirin 960-processor och 4 GB RAM.

De nya renderingarna gör det möjligt för oss att ta en ny titt på den dubbla bakre fotosensorn tillsammans med en fingeravtryckssensor och dubbel blixt. Dessutom bör phablet levereras med ett ”Super Charge” -kompatibelt batteri, inklusive intern snabbladdning.

Trots tillverkarens närvaro på IFA 2016-utställningen i Berlin i början av september är det liten chans att terminalen kommer att formaliseras där. Vi borde hellre räkna med en presentation i slutet av året med marknadsföring i steg, troligen under novembermånaden eller början av december.

Huawei Mate 9 Render2

Huawei Mate 9 Render