Huawei skulle arbeta med efterföljaren till Nexus 6P

Huawei skulle arbeta med efterföljaren till Nexus 6P

I några veckor nu har inofficiell information cirkulerat på framtida Google Nexus-enheter. Under tiden verkar två kodnamn för två HTC-terminaler vara den nya generationens mobila enheter från den amerikanska jätten. Slutligen skulle också en tredje Huawei-mobiltelefon vara på väg.

Nexus 6P bak

Insikter från FCC-sidan med referenserna H1622 och H710VL, som förmodligen är två varianter för samma terminal, efterföljaren till Nexus 6P skulle därför vara väl förberedd. Nexus nämns dock inte och logotypen saknas helt enkelt på baksidan. Även om det råder liten tvivel om Huaweis projekt är resten inte mindre suddiga.

Faktum är att tillverkaren kunde överraska och erbjuda efterföljaren till Nexus 6P i sin egen katalog. Varumärket Huawei 7P är också en annan ledtråd som kan låta oss föreställa oss detta scenario i år.

För närvarande skulle USB Type-C-porten och 3000 mAh-batteriet vara de enda kända elementen i terminalen. Genom att förlita oss på de vanliga läckage på mobilen i sommar finns det en god chans att vi vet lite mer om några veckor eller till och med några dagar …