Återställ Facebook-lösenordet

Hur du återställer Facebook-lösenordet utan e-post och med mobil

Facebook-lösenordsproblem

Återställ Facebook-lösenordet

Den dag du registrerade dig Facebook du borde ha använt en e-post och a Lösenord. Med tiden kan tjänsten också ha bett dig om ditt mobilnummer, en detalj som, om du inte slutförde och nu försöker återställa ditt lösenord, kanske du ångrar det enormt.

Och det är att det kan finnas flera fall i en sådan situation. Om du behöver ange ditt Facebook-konto och du inte vet lösenordet kommer tjänsten att be om din e-post för att skicka en återställningslänk. För att göra detta behöver du bara komma åt panelen för återställning av Facebook-konto och ange din e-post.

När den är klar identifierar tjänsten förekomsten av detta e-postmeddelande i sin databas och erbjuder dig tillgängliga alternativ för att återställa ditt lösenord, vilket vanligtvis är följande:

  • Använd Google-konto : Om du tidigare har länkat ditt Google-konto till tjänsten har du möjlighet att använda ditt Google-konto som en metod för att återställa ditt lösenord så att du snabbt kan ändra det.
  • Skicka kod via e-post : Den här metoden är den vanligaste eftersom den skickar ett e-postmeddelande till det e-postkonto som är relaterat till profilen. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att komma åt och ändra lösenordet för ett nytt.
  • Skicka kod via SMS : Kontolåsningskoden skickas via SMS till mobilnumret som du hade registrerat i ditt konto.

Hur kan jag hämta mitt Facebook-lösenord om jag inte har tillgång till e-postmeddelandet?

Recuperar cuenta FAcebook

Om du av någon anledning inte har tillgång till det e-postmeddelande du registrerade dig på Facebook, går lösningarna för att återställa lösenordet igenom de andra två kvarvarande. Antingen får du åtkomst med din Google-konto (om du har det länkat), eller du använd telefonnumret så att du kan få ett SMS med relevant kod.

För att göra detta, på webbplatsen för kontoåterställning, istället för att ange din e-post, använd det telefonnummer du har registrerat på FAcebook för att fortsätta med att skicka SMS.

Vad händer om jag inte har ett tillhörande telefonnummer?

Här kommer de dåliga nyheterna. Om du inte har ett telefonnummer som är kopplat till ditt Facebook-konto, har du inga alternativ att återställa lösenordet, eftersom Facebook inte har något sätt att på ett tillförlitligt sätt bekräfta din identitet, så det enda som är kvar är att glömma bort kontot och starta ett nytt liv på Facebook.

Hur sparar jag mitt mobilnummer på Facebook?

Du kanske inte är så glad att ange ditt telefonnummer på det sociala nätverket. Vi förstår dig. Enligt den officiella informationen från Facebook kommer bara du att kunna se informationen om ditt telefonnummer, så du bör inte oroa dig för en eventuell läcka av den.

Dessa uppgifter används, förutom att återställa lösenordet, för att ta emot meddelanden via SMS, även om de indirekt används för att få mer specifika och definierade vänskapsförslag och meddelanden. Det är ganska personligt, men om du tenderar att vara en katastrof med lösenord kanske du inte har någon annan för att undvika problem i framtiden.

För att ange ditt telefonnummer i Facebook-profilen måste vi göra följande:

FAcebook recuperar constraseña

  • Logga in på ditt Facebook-konto med din profil
  • Gå till konfigurationspanelen.

Facebook añadir movil

  • Och klicka på avsnittet Mobil.
  • Välj alternativet lägg till telefonnummer och spara ändringarna.

Din mobiltelefon kommer att registreras i ditt konto, så från och med nu kan du logga in och återställa lösenordet med den informationen.

Betrodda vänner

amigos confianza Facebook

Precis som vi gör med husnycklar kan vi alltid lämna en kopia hos en betrodd granne för att kunna komma in i huset vid stöld eller förlust. Samma sak händer med Facebook. I konfigurationspanelen, inom avsnittet Säkerhet och inloggning , hittar du alternativet Betrodda vänner , en funktion som gör att vi kan återställa lösenordet via kontot för en av våra vänner i nätverket.

amigos confianza Facebook

För att du ska kunna använda detta i framtiden måste du ange namnet på dina vänner som kan återställa ditt lösenord om det behövs.