Ändra nyhetskällor på Huawei från idag

Hur man ändrar nyhetskällor på Huawei från idag

Mobiltelefonen har blivit mycket mer än ett enkelt kommunikationsmedel, bland annat är det platsen där vi läser nyheterna och håller oss informerade. Efter Huaweis problem med USA fick EMUI nyheterna från Huawei Assistant idag , introducerar sitt nya nyhetsavsnitt och därmed behovet av att användarna vet hur man byter nyhetskälla.

Ändra nyhetskällor på Huawei från idag

Visst om du har en Huawei-mobil har du befunnit dig att skjuta fingret på startskärmen med den här fliken visar oss nyheter det är inte alltid relevant för oss, något som lätt kan lösas. Problemet är inte med Huawei utan med källan som vi använder för att erbjuda oss innehållet, även om det är svårt för det att vara så exakt som Google, det finns alternativ som vi kanske gillar mer.

Ändra nyheterna från avsnittet Idag på Huawei

Till ändra nyheterna som vi ser i det här avsnittet måste vi bara ange det och gå ner något som om vi skulle se vad det erbjuder oss. Överst kommer en ikon att visas bredvid uppladdningsdatumet. Om vi ​​trycker på det kommer det att visa oss möjligheten att ändra nyhetskällorna. För närvarande finns det bara tre alternativ, men det förväntas snart att fler alternativ kommer att användas och med större möjlighet till anpassning.

cambiar noticias huawei

Från själva nyheterna kommer vi att kunna stänga de som inte intresserar oss genom att trycka på “x” som visas under var och en. Huawei kommer att lära av dem som vi har stängt och kommer att försöka visa oss det här problemet så lite som möjligt.

Ändra Huawei nyhetskällor och andra alternativ

Förutom den snabba åtkomst som vi har sett tidigare kan vi också göra ändring av nyhetskälla i Huawei tillsammans med andra alternativ i avsnittet Idag. Vi måste bara gå till Inställningar> Huawei Assistant> Idag. Här kan vi inaktivera direktåtkomst, ändra de ögonblick som intresserar oss och återigen välja källor för publikationerna.

cambiar fuente noticias huawei

För att få ut mesta möjliga av Huawei idag funktion, rekommenderar vi att du öppnar ögonblicken och prenumererar på de alternativ som intresserar dig mest. Bland dem hittar vi finansmarknadsdata, erbjudanden på vissa produkter, sport och användning av Huaweis artificiella intelligens. Med intelligent åtkomst tillåter det oss att ändra snabbåtkomst, visa oss användningen av appar eller till och med erbjuda oss en sökning på internet med ett enda klick.