förbättra ljudmotorola-telefonen

Hur man förbättrar ljudet från en Motorola-telefon med hörlurar

Våra mobiltelefoner har bättre ljud varje gång, och inte bara det, men många av oss har hörlurar av högre kvalitet. Och om du har en Motorola mobil kan du till och med förbättra ljud av dina hörlurar med några inbyggda inställningar.

I själva verket med Android 10 , har företagets mobiler släppt ett nytt verktyg som möjliggör bättre ljudjusteringar, särskilt när vi använder telefonen med hörlurar. Som vi säger är detta möjligt tack vare en förbättrad app för att styra telefonens ljud.

förbättra ljudmotorola-telefonen

Justera ljudet på din Motorola-mobil bättre

Det är Moto Audio-appen, installerad som standard på din mobil från det nu kinesiska företaget, vilket ger oss möjligheten att inte bara förbättra ljudet, men vi kan också anpassa det efter vårt infall med de grundläggande ljudinställningarna som är efter vår smak. För detta har vi två alternativ, eller kör appen direkt, eller ansluter hörlurarna till vår Motorola-mobil. I det senare fallet kommer vi att se hur en underrättelse exekveras direkt i telefon som varnar oss för att ingen profil ännu har konfigurerats för dessa hörlurar, från samma meddelande kan vi klicka på ” konfigurera ”För att anpassa hörlurarnas ljud till vår smak.

sonido móvil Motorola

När vi väl har klickat på konfigurera har vi flera alternativ till hands. Vi kan välja mellan olika förutbestämda profiler för att anpassa ljudet till det innehåll vi tycker om. Dessa profiler är musik, film och anpassade . Ändå kan vart och ett av dessa lägen anpassas på olika sätt. Eftersom vi till exempel inom dessa profiler också kan välja andra ljudmönster. Till exempel att förstärka basen, gynna ljusa diskantar eller sångkraft, så att rösterna har mer framträdande, samt en extra profil för att platta ut ljudet.

sonido móvil Motorola

I anpassat läge kan vi också välja samma profiler, men med skillnaden att vi kan helt anpassa ljudet tack vare integrerad utjämnare . Det är här vi helt kan anpassa var och en av inställningarna i ljudkurvan, från bas till diskant. Även om vi inte vill komplicera oss själva så mycket, kan vi alltid välja “smart audio” -läget som kan identifiera innehållet som vi spelar och i sin tur göra snabba justeringar för att förbättra det så mycket som möjligt och förbättra det som en hel. Därför kan du välja att köra appen eller vänta på att meddelandet visas för att börja konfigurera.