Gör Instagram-berättelser till bakgrundsbilder

Hur man gör Instagram-berättelser till bakgrundsbilder

Hur man förvandlar Instagram-berättelser till tapeter

Gör Instagram-berättelser till bakgrundsbilder

Det är allt vanligare att många användare delar sina bakgrundsbilder via olika sociala nätverk. De visar inte bara den med en skärmdump, de länkar också vanligtvis till den webbplats där du kan ladda ner den i alla tillgängliga upplösningar.

Ändå finns det också tillfällen när det du tittar på inte är en tapet som sådan, men det kan se bra ut. Detta händer vanligtvis mycket på Instagram, i berättelser avsnittet för att vara mer exakt. Där delar många användare en solnedgång eller någon annan bild som du gärna vill använda som bakgrundsbild.

Om du inte har något emot att fråga honom om han skickar originalbilden till dig och det här gör honom bra, men det finns tillfällen då det inte händer. Men du kan tillgripa ett mycket enkelt trick för att få det. På vilket sätt? Tja, med en enkel skärmdump. Men inte så snabbt, innan du gör det måste du veta en liten detalj.

Om du går till Instagram-berättelser och tar en skärmdump på konventionellt sätt, kommer du också att fånga applikationens gränssnitt. Eftersom detta inte är vad du vill, är tricket att få det att försvinna så enkelt som håller berättelsen med ett finger . I det ögonblick som alla element i Instagram-gränssnittet försvinner kan du nu, utan att släppa taget, fånga på det traditionella sättet enligt din telefon.

  1. Öppna historien du vill använda som bakgrundsbild
  2. Tryck på berättelsen tills Instagram-gränssnittet försvinner
  3. Håll stilla, ta en skärmdump
  4. Redo, du har redan en ny tapet

Vad tycker du, lätt, eller hur? Endast två detaljer, den första är att texterna eller andra klistermärken är inte tas bort och fångsten kommer aldrig att ha kvaliteten på originalbilden, men om du i historien ser bilden på ett slående och kvalitetssätt, när du tar tagningen också för att upplösningen blir den på telefonens skärm.

Som en sista rekommendation, om du letar efter Instagram-profiler av kreativa användare, som är dedikerade till design, fotografering eller annan liknande aktivitet och som också är aktiva i berättelser, är du säker på att du har ett brett utbud av möjliga bakgrundsbilder att välja mellan.

Fler bakgrundsbilder för din Android- och iOS-telefon

Som du kan se är det väldigt enkelt att uppnå nya bakgrundsbilder genom de bilder som andra användare delar i sina Instagram-berättelser. Men om du vill ha ännu fler alternativ finns det också applikationer som gör det lättare för dig att komma åt en bred katalog med tapeter.

För Android:

För iOS

Beroende på om du använder Android eller iOS, här är några appar som vi rekommenderar. Så vi hoppas att allt detta är användbart för dig att njuta av en ny tapet när du vill.