windows Insider

Hur man uppdaterar Windows 10 till den senaste versionen innan någon annan

Även om detta är en av de mest komprometterade delarna av hela operativ system , åtminstone när det gäller de misslyckanden vi hittar, är det viktigt. Och vi måste komma ihåg att utan de ovannämnda uppdateringarna av Windows 10 kunde programvaran inte förbättras och växa som för närvarande.

windows Insider

Trots att det är problematiskt är Windows-uppdateringar viktiga

Men inte bara det, utan också dessa uppdateringar fungerar som en grundläggande skyddsåtgärd. Med det här vill vi berätta för dig att de säkerhetsuppdateringar som kommer till oss tjänar till att korrigera det senaste sårbarheter upptäcks i operativsystemet. Annars skulle vi arbeta med programvara som är benägna att ta emot alla typer av externa attacker som skulle äventyra de personuppgifter som vi behandlar här.

Som en allmän regel kommer dessa uppdateringar och säkerhetsuppdateringar som vi pratar om, till oss genom den integrerade funktionen av Windows uppdatering . För att komma åt det måste vi bara gå till Windows 10 Inställningsapplikationen, till exempel genom att använda Win + I-tangentkombinationen.

Configuracion Windows 10 actualizacion

När vi är i konfigurationsfönstret klickar du på alternativet Uppdatering och säkerhet för att komma åt det avsnitt som intresserar oss. Sedan det avsnitt som verkligen intresserar oss här och som ligger till vänster om skärm , den så kallade Windows Update, öppnas. När vi väl har nått denna punkt bör operativsystemet i sig visa de senaste uppdateringarna som vi kan installera på PC . Samtidigt kan vi klicka på motsvarande knapp som vi ser på skärmen för att utföra sökningen själv.

Windows Update-bussbil

Förbättringar som Microsoft introducerar i Windows Update

Egentligen och på grund av kontroversen som genereras av uppdateringarna runt Windows uppdatering , Microsoft inför några åtgärder. Dessa baseras främst på att användarna själva får större kontroll över sin ankomst och installation. På detta sätt och från Konfiguration , vi har för närvarande möjligheten att upprätta tillfälliga förseningar för dessa uppdateringar .

Retrasar actualizaciones Windows

Detta gör att vi kan ha lite mer tid så att uppdateringarna som har presenterat problem kan korrigeras med Microsoft . Men naturligtvis kommer vi inte att kunna använda de senaste levererade funktionerna under den tiden och inte heller de senaste säkerhet relaterade lappar. Därför, som vi ser, har denna tillfälliga försening sina fördelar, men också några viktiga nackdelar.

Vad är Windows Insider-programmet

Som många av er kanske redan vet är ett av de viktigaste elementen när man utvecklar nya versioner av Windows 10 av Microsoft dess Insider-program. Det här är en serie registrerade användare som ansvarar för att testa alla testversioner som Microsoft skickar dem. Det är uppenbart att dessa kan innehålla fel, vilket är exakt vad Insiders måste upptäcka för att göra det känt för Redmond.

Tja, allt detta görs helt gratis och alla vinner. Å ena sidan har Microsoft ett stort antal användare som är beredda att kunna upptäcka och rapportera fel och problem testversioner av Windows 10 . Å andra sidan finns det alla som är ivriga att kunna testa första hand och framför någon annan de senaste versionerna av operativsystemet som kommer att släppas i framtiden.

Som ni kan föreställa er just detta målet vi letar efter i dessa ögonblick, det vill säga att få det senaste Windows-uppdateringar till vår dator. Därför måste vi registrera oss helt gratis i det tidigare nämnda Windows Insider-programmet. Detta är något som vi får från samma fönster som tidigare nämnts Configuration / Updates and security / Windows Insider Program.

Configuracion Insider inicio

Registrera dig som Insider för att få den senaste versionen av systemet

Först och främst när vi startar registreringsprocessen som Insider som vi pratar om kommer Windows att be oss att ha avsnittet Kommentarer och diagnostik konfigurerat på full nivå. Detta innebär att operativsystemet kommer att kunna skicka all data som samlas in i telemetri till Microsoft själv.

Telemetria completeo Windows

Så snart vi har aktiverat denna funktion kan vi fortsätta med registreringsprocessen för Insider-programmet. På skärmen ser vi ett nytt fönster där du begär att vi registrerar det nuvarande systemkontot i samma program. Och det är att vi också har möjlighet att använda en annan Windows-konto registrerat i Insider tidigare.

Registro programa insider

Något mycket viktigt och som vi måste ta hänsyn till är att Insider-programmet vi pratar om har flera metoder som vi kan prenumerera på. Därför, för det syfte som vi söker i dessa rader, vilket är ingen annan än att prova den senaste versionen av Windows 10 före någon annan, kanalen som intresserar oss i den så kallade Förhandsvisning eller förhandsgranska.

När vi väl är registrerade i Windows-testprogrammet som sådan kommer det en tid då vi ifrågasätts om vad vi diskuterade. Därför behöver vi bara ange för systemet när vi får frågan “Vilken typ av innehåll vill du få?”, “Endast alternativet för korrigeringar, applikationer och drivrutiner”.

Förhandsgranskning av Inscripción-release

Slutliga tankar om en ny Insider

För att avsluta och som vanligt accepterar vi Villkor , och vi startar om Utrustning . När vi väl har registrerat Windows 10 i Windows Insider-programmet är vi redo att ta emot den senaste versionen av Windows 10. Fördelen är att vi nu redan kan prova den som ännu inte har gjorts tillgänglig för alla från det officiella sättet.

Detta är något som vi uppnår från Windows Update-funktion som vi berättade om i början. I själva verket är det här dessa preliminära versioner av systemet också kommer. Och för att avsluta allt detta kommer vi att berätta att vi också från Inställningar / Uppdateringar och säkerhet har möjlighet att lämna Windows Insider-programmet när som helst.