Hyper Scape, Ubisofts nya Battle Royale

Hyper Scape, Ubisofts nya Battle Royale: Launch och plattformar

Vad är Hyper Scape

Hyper Scape, Ubisofts nya Battle Royale

Hyper Scape är det nya spelet som presenteras av Ubisoft Montreal, vars titel redan hade ryktats och nu har vi all fullständig information. Naturligtvis är det för närvarande i den slutna betafasen, men det kan nås med lite tur och tålamod. Så låt oss prata om vad den erbjuder, när den officiella lanseringen förväntas för alla och plattformarna som du kan spela denna stridsroyale på. Innan lanseringstrailern.

Som du kan se är Hyper Scape en del av denna genre som har varit så modern de senaste åren. Det är en kampkunglig med mekanik som mycket liknar de som andra titlar för närvarande erbjuder. Å ena sidan har vi spel där upp till 100 spelare tävlar mot varandra, välformerade trupper med tre spelare eller ensamma. Allt beror på hur de väljer när de spelar.

Segern kan uppnås genom att fånga en krona som visas slumpmässigt på kartan och bär den i mer än 45 sekunder eller på det sätt som de flesta konfrontationer eventuellt slutar: att vara den sista som faller , antingen du eller din grupp. Så lite nytt i detta avseende av Hyper Scape. Även med detta vill vi inte ta bort meriter, för det är verkligen genren och de blir alla en kopia i form av spelläge.

Skillnaderna kommer när det gäller inställning och ett alternativ som vi sedan ser mer detaljerat. I Hyper Scape är du en av de många spelarna som tar på sig tanken att undkomma fattigdom i en stad som heter Neo Arcadia med en futuristisk touch. För fler tecken är åtgärden 2054.

Detta scenario ger ett ganska vertikalt sätt att spela och användningen av superkrafter som deltagarna kommer att ha och kommer att avgöra en bra del av konfrontationerna beroende på om de vet hur de ska utnyttja dem hela tiden. Dessa krafter, så kallade hack, gör att du kan placera explosiva gruvor, bli osynliga, spåra andra fiender och otaliga andra defensiva och offensiva förmågor. Ändå är esset under Hyper Scapes kommando Twitch

Twitch, det ”hemliga” vapnet i Hyper Scape

För att få spelarnas uppmärksamhet, Hyper Space höll Twitch-kortet i ärmen. Spelet, enligt Ubisoft, har byggts exklusivt för Twitch, eller för att dra nytta av de möjligheter som videospelsplattformen kan erbjuda.

Detta innebär att åskådarna också kommer att ha en aktiv roll i utvecklingen av spelen. Eftersom de kommer att kunna rösta genom händelser medan de tittar på ett spel och det kommer att ändra aspekter som gravitationskraften, bland andra aspekter. Och det är bara början, med tiden föreställer vi oss att det kommer att finnas nyheter som spelare kommer att behöva räkna med och som inte beror på dem utan på dem som ser dem. Kommer åskådarna att kunna förändra en konfrontations kurs? Det blir intressant att kontrollera det.

Hyper Scape, tillgängliga plattformar

Hyper Scape kommer att släppas för både PS4 och Xbox och PC. För tillfället sluten beta är endast tillgänglig för PC och från 2 juli till 8 juli. För att komma åt måste du använda ditt Twitch- och UPlay-konto genom att följa dessa steg för att göra anspråk på din åtkomstkod. En strategi som vi redan har sett med Valorant och som verkar fungera genom att möjliggöra synlighet så att fler spelare lockas.

När det gäller den officiella lanseringen för alla plattformar måste vi vänta till slutet av åren. Vi kommer att se om mellan då och då spelet får dragkraft eller hamnar som det senaste förslaget från Amazon. Något pro eller troligt, för Ubisoft har redan erfarenhet av allt detta, men Battle Royale-genren är fortfarande komplex.