Indiespel Spela: indiespel i rampljuset vid Marbrerie de Montreuil (datum och program)

Indiespel Spela: indiespel i rampljuset vid Marbrerie de Montreuil (datum och program)

Spel indie ha vinden i sina segel; ofta mer innovativa och mindre “standardiserade” än de stora studiornas AAA-spel indie påminner också om de välsignade dagarna när varje videospel var sin egen “genre”, en kreativ bubblande som är värd 80-talets videospelbom. Om du vill uppdatera dig själv om de spel som för närvarande trender i sfären Indien och att veta lite mer om problemen specifika för små studior är det dags att boka dina platser för dem. Indie Games Play (7: e upplagan), två dagar helt ägnas åt oberoende spel som kommer att äga rum på Marbrerie de Montreuil den 24 och 25 oktober.

indies-game-play-1

Den 24 oktober kommer att ägnas åt upptäckten av framtida nuggets indie, även med priser för de mest spännande spelen på utställningen. 18 spel kommer att presenteras och allmänheten kommer att kunna “rösta” för de mest lovande titlarna (PLAY AWARDS).

Den 25 oktober blir konferensdagen för en publik bestående av proffs och studenter. Personligheter från sektorn kommer att bjudas in, inklusive Sos Sosowski, Thomas Reiseneger, Stefan Srb eller ens Nicolas Cannasse; om dessa namn inte talar till dig alls, säg dig själv att dessa konferenser förmodligen inte är avsedda för dig, om inte, måste platser reserveras på denna adress.