instagram-application-windows-10

Instagram är nu tillgängligt på Windows 10 för datorer och surfplattor

Men det verkar som om Instagram börjar intressera sig för Windows och särskilt Windows 10. Det sociala nätverket av foton och videor har meddelat tillgängligheten av sin applikation för datorer och surfplattor under sitt senaste operativsystem. Denna version kommer några månader efter den som är dedikerad till Windows 10 Mobile på smartphones.

instagram-applikation-windows-10

Användare hittar alla de välkända funktionerna: visa foton och videor av personer som användaren prenumererar på, Instagram Stories, Instagram Directs, skicka kommentarer, skicka bilder eller till och med utforska avsnittet för att se foton och videor av andra användare.

Än idag är Instagram fortfarande inte tillgängligt på iPad- och Android-surfplattor. Detta val är förvånande att veta att de är mycket mer populära än surfplattor under Windows 10. Men Instagram har verkligen valt Microsoft-plattformen eftersom roten är densamma, koden som används för datorer fungerar också på surfplattor, det räcker för att skapa ett gränssnitt som anpassar sig och voila.

Om du har en Windows 10-dator eller surfplatta, gå till Windows Store för att ladda ner Instagram. Applikationen kan laddas ner gratis. Som en påminnelse har Instagram hittills 500 miljoner användare.