Instagram Suggestions Videos Explorer

Instagram erbjuder videoförslag över hela världen nu

För några veckor sedan introducerade Instagram en ny funktion för sina amerikanska användare. De hittade videoförslag i avsnittet Utforska för att alltid göra fler upptäckter. Idag meddelar Instagram att den här funktionen är tillgänglig över hela världen.

Instagram Förslag Videos Utforska

“När fler och fler videor delas gör vi det lättare för dig att upptäcka de du kommer att gilla”, förklarar det sociala nätverket för 500 miljoner användare. “Du kommer först att se anpassade kanaler som heter” Videor du kanske gillar “, som sammanför videor som publicerats av hela Instagram-communityn till en smidig tittarupplevelse., han lade till. Ett annat tillägg är “Featured” som innehåller videor om specifika ämnen eller händelser.

Detta system gör det möjligt att driva användare att konsumera fler och fler videor. Det är också ett sätt att hålla sig till nyheterna efter vad som är lämpligt och komma och titillera Twitter på denna nisch. Det blå fågeln sociala nätverk anses vara den främsta källan när det gäller att dela foton och videor i realtid. Från och med nu kommer Instagram att kunna konkurrera med det.

Instagram noterar det “Ju mer du gillar, desto mer förbättras Explorer, eftersom den anpassar sig till dina preferenser för att alltid erbjuda dig mer innehåll som troligen kommer att behaga dig”. Återigen är detta ett sätt att lära sig användarens vanor för att bättre rikta in dem och erbjuda ett bättre urval av videor.