Instagram Nouvelle Icone Application

Instagram har mer än fördubblat sitt antal annonsörer sedan årets början

Instagram firar mössor idag. Efter att ha meddelat att de skulle ha 500 miljoner användare i juni förra året visar det sociala nätverket som tillhör Facebook att det har 500 000 annonsörer. De var 200 000 i februari förra året, så antalet har mer än fördubblats på bara en termin.

Instagram ny ikonapplikation

Instagram tar chansen att tillhandahålla annan information. 1,5 miljoner yrkesverksamma har omvandlat sina Instagram-konton till professionella konton exakt, detta gör det särskilt möjligt att visa en kontaktknapp. Användare kan således enkelt komma i kontakt med dem. Professionella konton lanserades för bara två månader sedan.

Facebook gjorde ett bra jobb 2012 när det köpte Instagram för 1 miljard dollar. Idag har det sociala nätverket 500 miljoner användare, inklusive 400 miljoner som loggar in varje dag. Enligt flera företag förväntas Instagram bara tjäna 1,5 miljarder dollar i intäkter från reklam i år.

För information kommer annonsörer från hela världen. USA, Brasilien, Storbritannien, Australien och Kanada är de länder som har flest annonsörer hittills. Instagram gav inte rankningen av Frankrike.