Intel-logotyper fortsatte!

Förutom våra nyheter om den nya Intel-logotypen den 2 januari 2006, här är en liten uppdatering eftersom Intel just har formaliserat sin nya skyltning för processorer idag.

Vi noterar att Pentium D-, Pentium IV- och Centino-teknikprocessorerna blir Duo och Solo. Du kommer att förstå att Duo motsvarar det dubbla hjärtat och solo till det enda hjärtat.

Detta avlägsnande av damm speglar Intels nya utvecklingsriktningar. Enligt Intel: 2006 kommer att bli ett springbrädaår. Med Intel® Core ™ Duo-processor sätter Intel en ny milstolpe. Den nya dual-core-arkitekturen skriver om datorereglerna och resulterar i topprestanda med mycket låg strömförbrukning. Det förvandlar mikrodatorlandskapet och initierar en verklig revolution i designen av datorer tillverkade av de mest innovativa tillverkarna.

Intel Centrino Duo-mobilteknik, som denna processor deltar i, omdefinierar nomadisk databehandling och banar väg för ännu mer kompakta och lätta bärbara PC-modeller, även med längre batteritid eftersom de är mer energieffektiva. Nya funktioner ger också överraskande audiovisuell komfort, anpassningsbar anslutning och revolutionerande prestanda för responsiv multitasking i fullständig frihet.

Så det återstår att kontrollera allt detta eftersom marknadsföring är en sak, men verkligheten är ofta lite annorlunda. Så som vi säger Vänta och se!