iPhone 6 Prise Jack

Intel tycker verkligen att USB-C är den perfekta efterföljaren till uttaget

Hur lyssnar jag på musik på min smartphone? Alla väljer jacken eftersom den finns överallt. Men detta grepp kommer att börja försvinna, Apple förväntas vara den första stora tillverkaren som gör det med sin iPhone 7. Andra bör följa de närmaste månaderna. Men hur kommer vi att kunna lyssna på musik inom (nära) framtid?

iPhone 6 Jack

Intel tror verkligen att USB-C kommer att uppfylla denna uppgift, den här porten kommer gradvis att komma till smartphones. Det finns redan på Googles Nexus 6P och på Samsungs Galaxy Note 7. Smartphones som lanserades i slutet av 2016 och under 2017 bör anpassa det i sin tur. På Intel-sidan förklaras det att USB-C-headset förbrukar väldigt lite av smartphone-batteriet, användaren bör inte störas på denna nivå.

USB-C-hörlurar / headset kan vara acceptabla om alla smartphones använder dem. Du kan använda dina hörlurar eller hörlurar på flera enheter. På Apple-sidan blir det lite mer komplicerat eftersom den amerikanska tillverkaren använder sin egen Lightning-port endast tillgänglig på iPhone, iPad och iPod touch. Helst skulle Apple ersätta Lightning-porten med en USB-C-port och alla skulle vara nöjda. Detta är inte planerat just nu.