Molotov Application Mac

Internet-TV: Molotov finns tillgängligt på Linux i betaversion

Molotov anlände förra veckan på flera plattformar. Med den här nya tjänsten kan du lagligt titta på TV-kanaler utan att gå igenom TV. Tanken är att ha tillgång överallt utan problem.

Molotov Mac-applikation

På datorer säkerställdes stöd för PC och Mac, men Linux saknades. Goda nyheter, detta stöd är tillgängligt nu. För att ladda ner verktyget, gå bara hit, nedladdningen görs automatiskt. Faktum är att webbplatsen upptäcker den använda maskinen och dess operativsystem (Windows, OS X eller Linux). För information specificerar Mototov att det för närvarande är en betaversion.

Molotov är gratis och erbjuder 33 TV-kanaler. Användaren har också tio timmar på sig att spela in för att hitta ett program senare. Ett alternativ till 9,99 € / månad gör att du kan ha mer än 70 kanaler (inklusive Paris Première, Disney Channel, RTL9 eller till och med Téva) och 100 timmars inspelning.

Tjänsten är fortfarande ung, det kan hända att små problem uppstår dagligen. Men i allmänhet är de första åsikterna positiva. Att testa därför att veta att det är gratis och helt lagligt. Molotov har verkligen gjort avtal med varje kanal. Vissa motstår för tillfället, inklusive Canal +.