iPad Air 2020

iPad Air 2020-funktioner har läckt ut veckor innan

År 2018 bröt Apple med de etablerade i sitt surfplattasortiment, vilket gjorde iPad Pro för året, bokstavligen, den största förändringen av iPad sedan iPad, en fras som också fungerade som en slogan. Farväl ramar och adjö Hem-knappen. Nu, två år senare, kommer Air-modellen att följa i hans fotspår och uppdatera sin design med funktioner som redan har läckt ut de senaste timmarna och som skulle bekräftas på bara två veckor.

Inget att avundas på iPad Pro

Under de senaste timmarna har en påstådd användarmanual som skulle följa med iPad Air 2020 (även kallad iPad Air 4) läckt ut. Presentationen och lanseringsdatumet är fortfarande osäkert, men om vi litar på rykten som läckaren Jon Prosser kan det inträffa under veckan den 7 september, det vill säga det skulle vara mindre än två veckor kvar. Denna surfplattamodell kan tillkännages tillsammans med den nya Apple Watch Series 6.

iPad Air 2020

Tack vare ovannämnda manual och andra läckor kan vi redan veta många saker om den här enheten, som att den är designen kommer att vara utan knappt några ramar och att det kommer att ha Tryck på ID på låsknappen. Du kanske undrar orsaken till att du inte lägger till Face ID eftersom det finns plats för det, men det beror mer på en kostnadsminskning än någonting annat. Låt oss inte glömma att i slutet av dagen är denna enhet mellan student iPads och iPad Pro, så dess pris kan inte höjas för mycket och dess funktioner bör inte vara den mest TOP heller. Det skulle dock ha en identisk design med iPad Pro 2018 i sin 11-tumsversion.

En annan viktig aspekt är att den äntligen kommer att ha USB-C. Denna anslutning gör att du bättre kan hantera externa enheter och förbättrar laddningstiderna avsevärt. Till detta bör läggas en 11-tums LCD-skärm det skulle inte ha en uppdateringsfrekvens på 120 Hz på grund av kostnadsbesparingar och differentiering med ‘Pro’. Vad det skulle innehålla skulle vara kompatibilitet med Apple Pencil 2 och även med det nya Magiskt tangentbord med styrplatta , den senare är mycket framträdande för användare som skriver mycket med sina enheter.

Vad sägs om miniLED-skärmen och pek-ID på skärmen?

Att iPad Air kunde omformas är inte nyheter som har dykt upp nu. Redan i början av 2020 uppstod de första koncepten som föreslog en radikal förändring i detta intervall för att anpassa sig till de nya tiderna. Vid den tiden uppgavs att bland dess nyheter kan vara skärmen med miniLED-teknik och att Touch ID skulle integreras i skärmen. Dessa nyheter skulle ha blivit mycket väl mottagna, men det skulle vara konstigt om en enhet från “Air” -serien än från “Pro” -serien skulle debutera dem tidigare.

Slutligen verifierar vi att dessa två egenskaper inte kommer att finnas i den nya iPad Air, även om den som ett allmänt koncept kommer att omformas. Därför är det möjligt att Apple reserverar dessa ovannämnda ändringar för sin nästa iPad Pro, som skulle se dagens ljus 2021. Vi kommer ihåg att det nuvarande sortimentet av iPad Pro släpptes på marknaden i slutet av mars, så det har inte ännu inte ett år gammal.

magiskt tangentbord ipad pro

Vi kommer att fortsätta vänta för att se om student iPad och iPad mini förnyas i år, två enheter som fortsätter att ärva den klassiska hemknappsdesignen. Av det första om en processorförnyelse förväntas för detta år, men den lilla modellen finns det knappast data och den kan vila i år. Låt oss inte glömma att redan femte generationen lanserades under 2019 överraskad när det förväntades bli ett redan utgått sortiment till förmån för iPhone med större storlekar.