iPhone 12: Batterikapacitet för alla modeller

iPhone 12: Batterikapacitet för alla modeller

Bland de stora utgåvorna som finns kvar till 2020 upptar de nya iPhonerna en stor del av ögonen. Apple är lufttätt och försöker hålla sina enheter hemliga fram till dagen för presentationen, men läckage och läckor gör sina egna och ger oss ledtrådar om vad som väntar oss med de nya modellerna. Nu har vi vetat kapaciteten på batterierna i iPhone 12 , något som intresserar många användare, men som kan komma som en överraskning.

IPhone 12 visas blygsamt i läckscenen. Vid denna punkt i filmen och med en presentation som beräknas för september månad , vi vet redan flera viktiga data. Även om all denna information inte är officiell har vi hittills sett fall som avslöjar en del av dess design, renderar, skärmstorlekar och nu batterikapaciteten hos nästa Apple.

iPhone 12: Batterikapacitet för alla modeller

“Milliamps” på iPhone 12

Informationen, samlad av “ITHome” -mediet, beskriver KTL-certifieringen, det koreanska laboratoriet där batterierna på iPhone 12 har klarat sina säkerhetstester. I det här fallet beskrivs tre modeller märkta A2471, A 2431 och A2466. Om vi ​​tar hänsyn till informationen för vart och ett av certifikaten, batterierna i nästa iPhone 12 skulle vara som följer.

  • iPhone 12 : 2227 mAh.
  • iPhone 12 Max : 2,775 mAh.
  • iPhone 12 Pro : 2,775 mAh.
  • iPhone 12 Pro Max : 3 687 mAh.

Mindre kapacitet, varför?

Det är anmärkningsvärt lägre batterikapacitet i vissa modeller, med hänsyn till att alla indikationer tyder på att vi i år kommer att se fyra modeller av iPhone 12. Vi måste dock komma ihåg att iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max har 3.110 mAh, 3.190 mAh och 3.500 mAh batterier. Detta offer från Apple får oss att läsa två viktiga aspekter mellan raderna. Den första är att Apple kommer att bära modeller som, som man tror, ​​kan vara mer stiliserade än tidigare modeller, något som tillåter ett mindre batteri. Den andra behandlingen är att det nya A13-chipet återigen kommer att visa bättre energieffektivitet, vilket gör att Apple kan spela med mindre kapacitet eller ”milliamps”.

Läckage fortsätter att intensifieras och möjligen kommer att göra det ännu mer när vi närmar oss dagen för dess presentation, som, som vi säger, bör äga rum i september nästa år. När det gäller dess storlek , låt oss komma ihåg att tidigare läckor indikerar att standard iPhone 12 kommer att ha en 5,4-tums skärm, medan Max- och Pro-modellerna har en 6,1-tums panel. Den avancerade modellen, känd så långt som iPhone 12 Pro Max, kommer att ha en enorm 6,7-tums skärm.