iPhone 5se plus 30% iPhone activés en 4 pouces

IPhone 5se rykten: ny info och ett autentiskt foto?

Specifikationer och foto för iPhone 5se

Buzz fortsätter runt Apples framtida smartphone. Rykten eller nyheterna om nästa iPhone 4 tum skjuter. Det skulle i slutändan kallas iPhone 5se och det skulle vara en blandning mellan iPhone 5S och iPhone 6.

Nästa 4-tums iPhone skulle så småningom kallas iPhone 5se. Den här lilla “e” skulle inte vara en kokett men detta ytterligare brev skulle symbolisera de förbättringar som gjorts på smarttelefonen (“e” för “enchancement” eller berikning på franska). Apple är en tidigare mästare i konsten att göra nytt från gammalt och begränsa produktionskostnaderna för sina nya produkter.

Anmärkningsvärda förändringar

Utseendet påiPhone 5se Skulle därför inspireras av iPhone 5S med alla samma några anmärkningsvärda modifieringar. IPhone 5 skulle ärva de avrundade hörnen påiPhone 6S. Volymknapparna skulle också vara mer rundade och långsträckta. En annan förändring, stoppknappen flyttas från toppen till kanten som på iPhone 6.

Smarttelefonen skulle vara utrustad med 8MP och 1.2MP från iPhone 6. Huvudkameran borde ha förbättrad autofokus. Det borde kunna ta vidvinkelbilder och det skulle stödja Live Photos-inspelning.

Ett NFC-chip

IPhone 5se skulle ha ett NFC-chip för att säkerställa kompatibilitet med Apple Pay. Å andra sidan skulle det sakna Force Touch-teknik. Det kan drivas som iPhone 6 med en A8-processor. Vi pratar också om Bluetooth 4.2 och WiFi-chipet på iPhone 6S.

IPhone 5se skulle finnas i samma färger som iPhone 6S: silver, guld, rosaguld och grått. Det skulle anlända mellan mars och april. Vissa kinesiska källor föreslår till och med att priset kan vara $ 560.

Som vanligt är vi här i rykten, så det är svårt att säga om denna information och detta stulna foto är sant.

Källa: 9to5mac