iPhone 7: tillgänglig den 16 eller 23 september?

iPhone 7: tillgänglig den 16 eller 23 september?

När kan vi köpa iPhone 7? Tidigare information från Evleaks föreslog att förbeställningar skulle öppnas den 9 september och vara tillgängliga den 16 september, en vecka senare. Detta kanske inte är fallet.

Memo ATT Starta iPhone 7

9to5Mac publicerar bilden av ett memo som distribueras till anställda i AT&T, den första amerikanska operatören. Notatet indikerar att de anställda måste ta hand om omorganisationen av butiker den 9 september, liksom den 23 samma månad. Två intressanta datum som kan hänvisa till iPhone 7, även om namnet på Apples smartphone inte är skrivet i svartvitt.

Operatörer gör ofta justeringar för ankomsten av nya iPhones, dagens memo antyder att 2016 inte kommer att vara något undantag. Det kan dock vara lanseringen av en annan stor smartphone den här dagen. Informationen bör tas med ett saltkorn för nu.

IPhone 7-nyckeln är planerad att äga rum den 7 september med öppnandet av förbeställningar den 9. För köp skulle den potentiellt vara den 16 eller 23. Till jämförelse släpptes iPhone 6 den 19 september. och iPhone 6s den 25 september.