Iron Man Robert Downey Jr 1024x742

Iron Man tillbaka i MCU? “Allt kan hända”, säger Robert Downey Jr.

Iron Man tillbaka i Marvel? MCU-fans ställer frågan, även om svaret kan tyckas uppenbart från händelserna i Avengers: Endgame. Robert Downey Jr. svarade själv rätt på frågan.

Iron Man Robert Downey Jr 1024x742

“Allt kan hända”, sa mannen som spelade Tony Stark / Iron Man på bio under en intervju med Extra, i full marknadsföring av sin nya film Dr. Dolittle’s Voyage. ”När det gäller mig har jag dragit mig och jag är redo att ge upp. Jag tror också att Marvel är på det spåret nu där de försöker en massa andra saker. Jag är glad för att de ska se hur det hela blir. Det är svårt att projicera själv men det finns många andra saker du vill göra ”, tillade han tillsammans med sin fru Susan som är producent för Dr. Dolittle’s Voyage.

Ett rykte uppstod i september förra året att Tony Stark skulle vara med i filmen Svart änka förväntas i maj. Den här filmen handlar om Black Widow (Natasha Romanoff) och spelas mellan Captain America: Civil War och Avengers: Infinity War. Tony Stark / Iron Man var definitivt där under den här tiden, men kommer han faktiskt att vara med i filmen …

Dessutom förväntas Robert Downey Jr. låna in sin röst Tänk om…? för Disney +. Denna serie, planerad till 2021, fokuserar på olika alternativa universum där MCU: s historia har gått annorlunda. Uppenbarelsen gjordes av Jeff Goldblum (stormästaren i Thor: Ragnarok).