Justice League (Snyder Cut): Superman i svart kostym avtäckt i ett videoklipp

Justice League (Snyder Cut): Superman i svart kostym avtäckt i ett videoklipp

Zack Snyder glädde Superman-fans idag genom att visa dem superhjälten i svart kostym. Det här är en scen som kommer att finnas i Snyder Cut of rättvisans liga, nämligen den version av Zack Snyder som planeras till 2021.

Scenen ovan med den svarta dräkten är mycket kort. Vi ser Superman (spelad av Henry Cavill) anlända till Batcave. Där hittar han Alfred (spelad av Jeremy Irons) och berättar för honom “Jag antar att du är Alfred”.

DC-fans är redan bekanta med den här scenen. Det är faktiskt närvarande på Blu-ray av rättvisans liga som en klippa scen. Förutom att Superman bär sin traditionella dräkt i klippscenen på Blu-ray. En justering gjordes därför så att kostymen blev svart i Snyder Cut.

Förutom presentationen av den svarta dräkten tog Zack Snyder tillfället i akt att säga att 100% av scenerna i hans Snyder Cut kommer att vara de som skjutits av honom och inte Joss Whedon (som ersatte Zack Snyder i regi på vägen till på grund av ett familje drama och som sköt andra scener).

Zack Snyder tog också upp fallet med Steppenwolf, filmens stora dåliga. Hans utseende kommer att förändras i Snyder Cut för att vara närmare den som retas i den långa versionen av Batman v superman.