Logo JVAC 600x208

JVAC # 6: Från tungt till PlayStation Experience, Zelda dyker upp och Game Awards 2016

Veckorna går men är inte lika. Placera idag vid en ENORM JVAC # 6! En fantastisk konferens för PlayStation Experience 2106, nyheter för The Legend of Zelda: Breath of the Wild och en hel massa produktion, vi går på sammanfattningen av en stor vecka!

logo-jvac

Och vi börjar med Sony-evenemanget som för sin tredje upplaga gjorde några fantastiska meddelanden och kunde bekräfta sin position som marknadsledare just nu. Ett första tillkännagivande av en ny fristående för Outforskad med The Lost Legacy. Spelet kommer att sätta oss i skorna av Chloé Frazer, ett år efter händelserna i Uncharted 4, i Indien på spår av hennes förflutna i sällskap med Nadine Ross. Inget släppdatum ännu men vi ser fram emot det.

Släpvagnar och meddelanden är kopplade till Marvel vs. Capcom Infinite som landar nästa år på PS4 precis som uppföljaren till ett av PS4-lanseringsspel, Talang. Vi fortsätter med en liten återgång till antiken med gör om av Parappa Rapparen, LocoRoco, Patapon, ur en trilogi av den första Torka bort, Windjammers med ett exklusivt online-läge, men framför allt en trilogi Crash Bandicoot som till och med kommer att dra nytta av en uppdatering för sitt spel!

Att avsluta med stil en bra PlayStation-upplevelse av ett av de mest efterlängtade spelen av PS4-spelare. Ett barn som har vuxit upp, alltid tillsammans med sin surrogatfader i en förödad och nådelös värld. Inget mer prat, jag låter dig gissa vilket spel vi pratar om den här vackra trailern allt i musik!

Vi håller oss under den japanska flaggan som passerar Nintendo-sidan! I avvaktan på det slutliga tillkännagivandet av Switch är det The Legend of Zelda: Breath of the Wild vilket avslöjas lite mer den här veckan. En vacker trailer full av alias som visar storheten i Links landskap följt av en andra video med en liten sekvens av gameplay. Som en påminnelse kommer spelet att finnas tillgängligt den Wii U och Switch, troligen några veckor efter det att den senare släpptes.

Slutligen ägde ett sista evenemang rum denna vecka, Game Awards 2016! Och Övervakning Vinnaren var titeln Game of Year mot Doom, Inside, TitanFall 2 och Uncharted 4 förutom titeln Best Achievement, Best Multiplayer Game och Best Esports Game. Inuti lämnar inte tomhänt eftersom utvecklarna av Limbo lämnar med titeln bästa konstnärliga ledning och bästa oberoende spel. För resten inbjuder jag dig att ta en rundtur på Game Awards 2016-webbplatsen.

Ju längre det är, desto bättre är det, men det är dags att säga att det bara är adjö. Före det kräver förfädernas tradition veckans utflykter! Nästan två år efter lanseringen, en ny förlängning för Besättningen, Calling All Units landade den 29 november med möjlighet att spela på polissidan med tio nya fordon. Samma dag Watch Dogs 2 dök upp både på PC och Final Fantasy XV på PS4 och Xbox One. 2 december var släppdagen för Super Mario Maker på 3DS, Brant på PC, Xbox One och PS4. Och efter PlayStation Experience, Lara Croft GO och Låt det dö släpptes den 3 december. Efter den här stora veckan går jag tillbaka till botten av min grotta och berättar vi ses nästa söndag!