Promo Bouygues Telecom Forfait Aout 2016

Kampanj: ett obegränsat Bouygues Telecom-paket och 20 GB Internet för 9,99 € / månad under ett år

Bouygues Telecom har beslutat att starta om sitt kampanjerbjudande för sitt 20 GB-paket som normalt marknadsförs till 24,99 €. Från och med idag tillåter en kampanj att du får den för endast 9,99 € / månad (för ett år), vilket sparar 180 euro under ett år.

Promo Bouygues telekompaket augusti 2016

Paketet innehåller obegränsade samtal till Frankrike och totalt 120 länder, obegränsat SMS och MMS samt 20 GB för Internet. Detta är mer än tillräckligt för de flesta användare, även tunga konsumenter. Det franska genomsnittet är under 3 GB per månad, det vill säga. Massor av data kan vara till nytta för att visa ett stort antal videor eller lyssna på musik utan att oroa sig för att nå den månatliga kvoten.

För att dra nytta av erbjudandet, gå helt enkelt till Bouygues Telecoms webbplats. Erbjudandet gäller fram till 5 september. Det är nödvändigt att öppna en linje, men det är inte obligatoriskt att bära ditt nummer. Nuvarande Bouygues Telecom-kunder kan inte dra nytta av förmånstakten.

Vissa kommer att notera att Bouygues Telecom redan har erbjudit exakt samma erbjudande för 3,99 € / månad. Operatören lanserar detta pris när Free Mobile erbjuder sitt paket på privat försäljning för 3,99 € också.