Kim Dotcom utlämnas snart till USA?

Kim Dotcom välkomnar direktsändning av utlämningsprocessen

Kim Dotcom, känd för att vara grundaren av Megaupload, vann målet. Han kommer snart att ha en rättegång över överklagandet för hans utlämning till USA och han ville att sessionen skulle sändas live. Varför ? Så att alla kan se argumenten som läggs fram och därmed inse om domarna och jurymedlemmarna har starka argument för att behålla sin ställning.

Kim-Dotcom

“Brådskande: domaren har godkänt livestreaming!” Framgång! “ kan vi läsa i en tweet från Kim Dotcom. “Jag lägger upp en länk här så snart som möjligt”, han lade till. ”Livestreaming börjar imorgon. Kameramannen måste installera allt på ett professionellt sätt och respektera domarens riktlinjer när det gäller streaming “ kan vi läsa i en annan tweet.

Liten påminnelse om fakta om rättegången. 2012 stängde FBI Megaupload som anses vara den huvudsakliga webbplatsen för olaglig nedladdning med 50 miljoner dagliga användare. Det var trots allt den 13: e mest besökta webbplatsen. Även 2012 bad de amerikanska myndigheterna de Nya Zeelandska myndigheterna att göra vad som är nödvändigt för att fånga Kim Dotcom.

Tre år senare bestämde Nya Zeelands rättvisa att han kunde utlämnas till USA. Han anklagas för att ha genererat enorma vinster genom illegal nedladdning. Kim Dotcom överklagar detta beslut. Det finns en ny rättegång och det är den som kommer att sändas live på Internet.