Huawei-telefoner utan Google-applikationer

Komplett lista över Huawei-telefoner utan Google-applikationer

De begränsningar som USA införde Huawei 2019 har drabbat företaget allvarligt, vilket har inneburit att vi sedan mitten av samma år såg en serie mobiler komma ut på marknaden utan Google-applikationer. Vi vet att det kan vara svårt att veta vilken Huawei-telefoner är utan Googles tjänster och det är därför vi vill göra det tydligt med en fullständig lista som klargör alla våra tvivel.

Huawei-telefoner utan Google-applikationer

För att komma runt vetoret har Huawei-företaget följt olika tekniker för att kunna fortsätta presentera Huawei-telefoner med Google-appar. Denna teknik kommer inte att hålla länge och vi kan möta en dramatisk förändring av händelserna, där vi kommer att se listan som vi presenterar nedan varje gång större. Vi kommer att lära oss lite efter lite om äntligen Huawei Mobile Services kan få oss att glömma Google eller om Huawei tvärtom drabbas allvarligt i Europa och andra länder långt från Asien.

Huawei smartphones utan Googles tjänster

Listan över Huawei mobiler utan Googles applikationer fortsätter att växa och vi vill att du ska känna var och en av dem, det är därför vi tar en rundtur som förklarar deras styrkor och visar var du kan hitta dem. En serie smartphones som har ett reducerat pris jämfört med andra konkurrenter, delvis på grund av effekten av att behöva installera Google-applikationer med alternativa metoder som endast rekommenderas för experter inom området.

Huawei P40 Pro +

Vi börjar med Huawei P40 Pro +, modellen som leder Huawei-förslagen utan Googles tjänster. En smartphone som har stor potential, bland annat med en uppsättning 52-megapixelkameror och ett teleobjektiv som uppnår en 100x digital zoom. I sin tur innehåller den ett stort 4200 mAh, 40W batteri.

Huawei P50

Huawei P40 Pro

Modellen som följer den tidigare är P40 Pro som också saknar Googles tjänster och har många likheter med Pro + -modellen. Den har en 6,58-tums skärm med OLED-teknik, vilket håller Kirin 990 för att ge rörelse åt allt vi kräver och fortsätter med samma batteri.

Huawei P40 Pro

Huawei P40

Även om vi har Android 10 i dessa Huawei P40-modeller väger bristerna med tjänsterna mer. Den mest blygsamma av dessa tre Huawei-enheter är till ett lägsta pris och skulle vara där vi minst skulle behöva spendera och sedan försöka få Google-appar. Med alternativ på 8 GB RAM tillsammans med 128 eller 256 GB lagringsutrymme och minskar dess storlek till 6,1 tum.

camaras huawei p40

Huawei Mate 30 Pro

Denna modell startade smartphones utan Google-appar och det är fortfarande ett bra alternativ. Bland dess funktioner ser vi 4500 mAh med en stor 6,53-tums skärm och fotoutrustning som många vill ha. Dess pris går inte heller ner eftersom det är ett mycket värdefullt alternativ trots nackdelarna med programvaran.

Portada Cámaras Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30

Den andra modellen som också anlände utan de första Google-applikationerna är den mer klassiska versionen av Mate 30. En smartphone som något begränsar sina kameror genom att ha tre linser på 40 Mpx + 16 Mpx i vidvinkel och 8 Mpx i teleobjektivet. Denna modell är dock lättare att hitta och köpa.

kompis 30

Huawei P40 Lite

Huawei mellanklass vet också hur man ska samexistera utan Google-applikationer och i denna P40 Lite-modell har man försökt glömma P30 Lite som fick så bra mottagande. Med fyra kameror på baksidan, en renoverad design med ett hål i skärmen och en utrustningsnivå som består av Kirin 810 och 6 GB RAM tillsammans med 128 GB minne.

carga rapida bateria huawei p40 lite

Huawei P40 Lite E

För ett ännu lägre pris hittar vi P40 Lite E, en mellansmart smartphone som gör den till alternativet för dem som inte behöver maximal effekt. Med Kirin 710 för att flytta applikationer och allt vi behöver samt ett 4000 mAh batteri för att motstå hela dagen.

huawei p40 lite E.

Huawei Mate Xs

Huaweis vikbara mobiler har också varit tvungna att anpassa sig till de begränsningar som införts av USA. Huawei Mate Xs, den förnyade versionen av den första vikningen anlände utan Googles tjänster och med särskild tonvikt på vad som kommer att vara Harmony OS, ett alternativ som ännu inte är mycket känt. Den dyraste modellen för företaget som erbjuder oss att förvandla vår mobil till praktiskt taget en 8-tums surfplatta med maximal effekt.

Huawei Mate Xs

Huawei P Smart S

Ett annat alternativ för mellanklassen av Huawei som vi ser i samma situation är P Smart S som försöker ge kontinuitet till ett prisvärt sortiment och med goda fördelar. Med en noggrann design, trippel kamera med stor mångsidighet och en konfiguration på 4 GB + 128 GB. Det är ett av alternativen som kan gå obemärkt mest på grund av Googles tjänster, eftersom det har stor konkurrens över och under samma varumärke.

Huawei P Smart S

Huawei Y6p

Huaweis ingångssortiment möter också problemet av Googles tjänster och appar , måste leva med det till ett reducerat pris. Bland dem försöker Huawei Y6p motverka detta behov med 5000 mAh så att vi helt glömmer bort laddaren och använder en välkänd design baserad på skåran i form av en droppe vatten.

huawei y6p färgar

Huawei Y5p

För att avsluta listan över enheter hittar vi Huawei Y5p som sjunker i pris för att nöja sig med 100 euro i en modell designad av de mest grundläggande. Här är möjligen Googles tjänster ännu viktigare eftersom få erfarna användare skulle gå efter en modell med dessa fördelar.

huawei y5p färgar

Huawei-telefoner som har Google-appar

Alla Huawei-smarttelefoner som lanserades före vetoret från USA har Googles tjänster och applikationer. Detta innebär att listan är mycket omfattande, vi kan till och med fortsätta se den växa så länge företaget kan basera sina utgåvor på nyutgivningar eller mindre modifieringar. Vi lämnar dig med listan över alla Huawei telefoner med Google-appar släpptes från 2019 till nu och vi påminner dig om att du kan känna till alla specifikationer för Huawei-telefoner i vår jämförare.

 • Huawei P30 Pro
 • Huawei P30
 • Huawei Nova 5T
 • Huawei Mate 20X 5G
 • Huawei P Smart Pro 2019
 • Huawei Y9s
 • Huawei Y9 Prime
 • Huawei P Smart Z
 • Huawei P30 Lite
 • Huawei P30 Lite Ny utgåva
 • Huawei P Smart + 2019
 • Huawei P Smart Pro 2019
 • Huawei P Smart 2020
 • Huawei Y5 2019
 • Huawei Y6s
 • Huawei Y6 2019
 • Huawei Y6 Prime
 • Huawei Mate X