Läcka: "Brice de Nice 3" redan tillgänglig i streaming innan den släpptes ... eller inte

Läcka: “Brice de Nice 3” redan tillgänglig i streaming innan den släpptes … eller inte

Ibland släpps filmer på Internet innan de släpps på teatrar. Detta är ofta “DVDScreen”, nämligen DVD-skivor som tillhandahålls pressen så att de kan se filmen och därmed bilda sig en åsikt inför alla andra. Och ibland faller dessa reserverade DVD-skivor i fel händer som tar på sig att lägga dem olagligt på Internet. Det hände för Brice de Nice 3… eller inte.

Filmen släpps på biograferna den 19 oktober, men den kan hittas nästan i direktuppspelning på Internet. Det är faktiskt ett troll från Jean Dujardin som spelar Brice de Nice. Vi kan se under de första tre minuterna att Brice gör sig redo, sedan går till havet för att försöka surfa och komma hem för det finns ingen våg. Filmen verkar ha börjat bra när allt plötsligt slutar och vi hittar Brice i ett rum.

”Det gör vi inte. Du trodde att du skulle se hela filmen. Åh brottet ” indikerar Jean Dujardin. “Dessutom är det inte ens rätt start” sa han och skrattade. Lite senare hittar vi regissören James Huth. “Är det du som ville piratkopiera vår film?” “ James Huth undrar och noterar att det är det “Trevligt att ha velat se det, det är redan trevligt, vi tackar dig”.

Videon varar 1h19 och slutar med slutpoängen. Observera det vackra trollet …