Lancement WiFi gratuit Champs Elysées

Lansering av gratis WiFi på Champs-Elysées

Gratis WiFi lanserar Champs Elysées

Wifi på Champs anländer precis i tid för EM 2016! Champs-Elysées-kommittén, JC Decaux och Paris stad har officiellt meddelat lanseringen av gratis WiFi i avenyn des Champs Elysées.

Om du är vana vid promenader på den vackraste allén i världen kommer du äntligen att kunna ansluta gratis i WiFi som de 100 miljoner människor som går på allén varje år.

Turister kommer också gärna att undkomma den hårda verkligheten av roaming ett ögonblick.

Sju operatörer svarade på samtalet från Paris stad och det var JCDecaux som vann kontraktet i fyra år.

Företaget har skapat ett WiFi-nätverk över 1,5 km från Triumfbågen till botten av allén. Det kallas en världsfyrst.

Det finns 70 åtkomstpunkter och 19 Morris-kolumner har använts. Denna mycket snabba WiFi är tillgänglig dygnet runt, utan tidsbegränsning och 7 dagar i veckan. Hastigheten varierar mellan 30 och 120 Mb / s.

5000 personer kan ansluta till den samtidigt utan tidsbegränsning. Ingen sida är blockerad. Användarens resa kontrolleras inte. Du kan därför besöka dina favoritwebbplatser och nätverk utan problem.

Rutten för anslutning och hemsidan finns på franska, engelska och kinesiska. Det kommer så småningom att översättas till sju språk.

Implementeringen av det gratis WiFi-nätverket på Champs-Elysées finansierades till 100% av privata investeringar.

Det blir då lönsamt genom att visa annonser. De personuppgifter som samlas in vid registreringstillfället hanteras av JCDecaux och Champs Elysées-kommittén för statistik, med respekt för Opt-in.

Installationen av gratis WiFi på den vackraste allén i världen är en del av en strategisk utvecklingsplan för staden Paris som vill betona moderniteten.

Champs-Elysées kommer att välkomna andra nyheter, särskilt omvandlingen av trädgårdarna senare på året.