Diseño del smartwatch Lenovo E1

Lenovo Smartwatch E1 Rabatt: Köp det för mindre än 30 euro

Denna procuro kommer med en 1,33 tum rektangulär färg skärm , så att du på utsidan får en bra användning av den här smarta klockan, och utan tvekan en av de stora attraktionerna som denna enhet erbjuder är att dess autonomi är av det bredaste, eftersom du kan få upp till 10 dagars användning med att ladda den eftersom dess energiförbrukning minskar och därför dess 180 mAh batteri är mer än tillräckligt för att få en utmärkt användarupplevelse i detta avsnitt.

När det gäller att känna igen de idrottsövningar som genomförs är alternativen som erbjuds av Lenovo E1 sju, bland vilka det inte saknas cykling; gå; eller öva springa. Allt detta uppnås på grund av det faktum att ett stort antal sensorer ingår, bland vilka det inte saknas själva hjärtfrekvensen eller ett gyroskop som gör det möjligt att spåra sömnen. Förresten, den här modellen låter dig använda GPS-positionering , så det kan användas som stegräknare, vilket säkert kommer att gilla dem som vanligtvis går ut för att träna. Förresten saknar detta tillbehör inte IP67-skydd , så svett och regn är inga problem.

Diseño del smartwatch Lenovo E1

Användningsalternativ som erbjuds av Lenovo E1

För att börja, genom att synkronisera detta tillbehör till en smartphone via Blåtand , antingen iOS eller Android, kan du se meddelandena som anländer till terminalen så att du alltid informeras om vad som händer och detta kan du undvika vid ett tillfälle att du måste titta på telefonen för något som inte är särskilt viktigt. Med en enkel manipulation för att hantera handlingarna, genom att använda pekskärmen, är något som väcker uppmärksamhet att du med hjälp av kontrollapplikationen kan kontrollera musik uppspelning och även ta bilder på distans .

Practicar deporte con Lenovo E1

Färdig i metall och med utbytbara remmar inkluderar Lenovo E1 smartwatch Spanska språket bland de som det erbjuder inbyggt (det går inte att installera ytterligare applikationer, eftersom dess operativsystem är proprietärt), så vi har problem med användningen. En märklig detalj är att det under ledningens utveckling är möjligt att utföra slående och ovanliga åtgärder, som att kunna ändra urtavlan eller datumet i användargränssnittet.

Köp den här smarta klockan på Gearbest

Det är i denna webbutik som erbjudande ligger på 40% , vilket gör att priset kan ligga under 30 euro, ett mer än rimligt belopp för vad det erbjuder. Nu lämnar vi inköpslänken för dem som tror att du med den här modellen har mer än tillräckligt för din dagliga dag, eftersom den nästan saknar någonting.