LG öppnar center för att påskynda lanseringen av Android-uppdateringar

LG föreslår en presentation av Q6, nämligen “G6 Mini”, för nästa vecka

Efter G6 kommer G6 Mini. Den här kommer att namnges LG Q6 och några detaljer har redan avslöjats om det. Idag skickade LG en inbjudan till en presskonferens och tillverkaren föreslår att den nya smarttelefonen kommer att presenteras det datumet.

Inbjudningskonferens LG 11 juli 2017

Allt kommer från den hashtagg som används, nämligen #LGBarbeQ. Denna ordlek är inte trivial, speciellt när du vet att den nya smarttelefonen heter Q6. LG utnyttjar sommaren för att göra en sådan anspelning. Mötet ges den 11 juli, nämligen tisdag nästa vecka.

Enligt läckage som redan har cirkulerat kommer LG Q6 att ha en 5,4-tums skärm med ett bildförhållande på 18,5: 9. Vissa skulle säga att en 5,4-tums skärm är långt ifrån en mini-storlek och de kommer att ha rätt. Men LG kommer definitivt att leda till G6 genom att notera att den senare har en 5,7-tums skärm. I sig kan Q6 därför betraktas som en “G6 Mini”.

LG G6 Official Front Rear

LG G6

Bland de andra detaljer som presenteras lär vi oss att Q6 borde ha en enda 13-megapixel fotosensor, där G6 har två sensorer. När det gäller RAM bör smarttelefonen ha 3 GB RAM mot 4 GB för G6. Alla detaljer kommer att formaliseras den 11 juli.