Looping Video: Bästa Looping-program

Looping Video: Bästa Looping-program

Looping är inget annat än en videoredigeringsmetod, genom vilken det är möjligt att reproducera vilken video som helst i en anpassad slinga av oss själva . Denna funktion hjälper oss att ge kreativitet till alla videor eller delar av dem så att den upprepas i några sekunder, som om det vore en animerad GIF. För detta kan vi använda några applikationer med vilka vi kan utföra loopeffekten både i våra egna videor som vi har sparat på datorn och i videor som finns på YouTube.

Looping Video: Bästa Looping-program

Webbapplikationer för att skapa loopeffekt i videor

Clideo, skapa en videoslinga och ladda ner den

Denna webbapplikation har ett brett utbud av verktyg för både ljud- och videoredigering. Ett av dessa verktyg gör att vi kan skapa en videoslinga , så att vi kan upprepa det i en loop eller skapa en oändlig GIF utan att behöva ladda ner eller installera något på vår dator. Den stöder ett brett utbud av format som MP4, AVI, MPG, VOB, WMV, MOV, bland andra. Det låter dig också lägg till videor från YouTube genom att klistra in webbadressen. När videon har laddats är det bara nödvändigt att välja antal repetitioner eller klicka på oändlighetssymbolen för att skapa en obegränsad GIF.

Om du vill prova Clideo och skapa dina videor med en loopeffekt måste du bara komma åt deras webbplats. I sin gratisversion lägger den till en vattenstämpel till resultaten, detta är dess främsta handikapp. För att undvika det måste vi betala 9 dollar i månaden eller 72 dollar per år.

Clideo

Koppla ihop, skapa och dela dina loopvideor över Internet

Denna webbapplikation är en online-videoredigerare som gör att vi kan enkelt skapa looping-effekten i våra videor och dela resultatet med andra plattformar. För att kunna använda den måste vi registrera oss genom att skapa ett gratis konto för att senare kunna ladda upp videon eller infoga en URL och utföra redigeringsuppgifterna. I den hittar vi olika typer av slingor att välja mellan för våra videor. Applikationen stöder videor upp till 400 MB och 20 minuter långa . När webben är klar kommer den att erbjuda oss en URL som vi kan använda vart vi vill. Dess största nackdel är att den inte har något nedladdningsalternativ, eftersom dess användning enbart är fokuserad på Internet.

Om du vill använda Coub för att skapa dina looping-videor behöver du bara besöka och registrera dig på den officiella webbplatsen.

Coub

Kapwing, skapa din looping-video, ladda ner den och dela dess URL

Det är ett enkelt onlineverktyg för att spela och redigera videor online, med vilka du kan utföra trimning, rotering, textning, vattenmärkning och naturligtvis looping . Vi kan använda så många videor som vi har på vår dator som vi kan klistra in webbadressen till YouTube-videor. När vi väl är laddade måste vi välja hur många gånger vi vill upprepa sekvensen (2x, 3x, 4x, 5x, 8x och 10x) och en gång skapad, ladda ner den i MP4-format eller hämta URL , med möjlighet att dela den direkt på sociala nätverk som Facebook, Instagram eller Twitter.

Kapwing är en gratis onlineapplikation som inte kräver registrering för att kunna använda den. Om du vill skapa videor med en loopeffekt, gå till deras hemsida.

Kapwing

FileConverto, slinga upp till sju gånger

Det är en annan onlineapplikation som har ett stort antal redigeringsfunktioner. Bland dem har vi möjligheten att upprepa en video i loop , uppnå det så kallade loop-effekt . Med detta verktyg kan vi upprepa vår video upp till 7 gånger och den fungerar direkt från vår webbläsare utan att behöva installera ytterligare programvara. Processen är lika enkel som att välja videofilen med en maximalt 500 MB från knappen “Bläddra”, välj slingans längd (1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x) och klicka på “Skicka nu”. Dess största nackdelen är att den inte tillåter användning av webbadresser som YouTube.

Om du vill uppnå looping-effekten i dina videor behöver du bara komma åt webbplatsen.

FileConverto

Rocketium, låter dig skapa en videoslinga och ladda ner den gratis

Det är en webbapplikation som innehåller ett stort antal verktyg, bland vilka möjligheten är tillämpa loop på våra videor . Funktionen är mycket enkel eftersom vi bara behöver ladda upp videon genom att klicka på Ladda upp fil eller genom att dra filen till mitten av sidan. Den är kompatibel med de mest populära videoformaten som 3G2, 3GP, ASF, AVI, DV, F4V, WMV, VOB, MPEG, bland andra. När vi väl har laddat kan vi välja hur många loopar vi vill utföra, med fyra förinställda alternativ: 2x, 3x, 5x och 10x. När du väl valt klickar du på “Loop Video”. Det slutliga resultatet kan laddas ner gratis till vår dator genom att klicka på knappen “Ladda ner”. Vad denna applikation inte tillåter är möjligheten att infoga video-URL: er.

Att använda Rocketium’s loop-funktion är gratis, så vi behöver bara komma åt dess webbplats.

Rocketium

InfiniteLooper, skapa loopeffekter i YouTube-videor

Vi står inför en webbapplikation som gör att vi kan loopa någon del av en YouTube-video . För att göra detta placerar du helt enkelt webbadressen till videon i rutan som visas på webbskärmen och klickar på sök. Från det ögonblicket laddas videon med uppspelningsalternativen, men lägger till ett fält längst ner med dess totala varaktighet. Nu behöver vi bara flytta datumen för den nedre stapeln till de punkter som vi vill upprepa, så att vi uppnår den så kallade looping-effekten mellan båda punkterna. Den största nackdelen är att vi kan ladda upp våra egna videor och dela dem.

Om du vill skapa en loopeffekt i YouTube-videor kan du göra det med InfiniteLooper genom att klicka på den här länken.

InfiniteLooper

LoopVideos, anpassa loopeffekten på YouTube snabbt

Denna applikation låter oss enkelt spela YouTube-video kontinuerligt eller upprepa en enskild del av videon för att uppnå det så kallade loopeffekt eller skapa en loop . Fungerar bra för användning i musik, natur och avslappningsvideor, meditation, ljudeffekter och roliga klipp. För att göra detta behöver vi bara betala YouTube-webbadressen i den övre rutan och välja tiden från vilken vi vill starta slingan till när vi ska avsluta den. Börja till exempel från minut 1 till minut 1.30. När detta är gjort klickar du på knappen “Börja loopa”. Naturligtvis tillåter inte programmet dig att ladda ner eller dela dem.

Du kan komma åt LoopVideos och skapa looping-videor härifrån.

LoopVideos

YouTube Loop, applicera looping på videon och ladda ner en miniatyrbild

En annan applikation specialiserad på att få en loop applicerad till alla videor som finns på YouTube. För att göra detta måste vi bara sätta URL eller ID av videon i rutan som visas högst upp och klicka på “Go Loop!” När detta är klart visas videon som vi kan spela upp och en stapel där vi måste begränsa sekvensen där vi vill utföra loopeffekten. När den väl har valts visas videon upprepad inom den sekvens som vi har valt. Vi kan också klicka på knappen “Ladda ner miniatyrbild” för att ladda ner en miniatyr av sekvensen, vilket inte tillåter nedladdning av videon med sekvensen.

Om du vill se YouTube-videosekvenser med looping kan du använda YouTube Loop och gå in på deras webbplats.

YouTube Loop