Galaxy Note 7 Prend Feu Avion

[MàJ] Galaxy Note 7 håller på att tas ut från försäljning av operatörer (och återförsäljare)?

Kommer Galaxy Note 7 att förbjudas från försäljning? Kanske. Det var fallet med modeller som exploderade för några veckor sedan. Samsung initierade sedan ett utbytesprogram. Och under de senaste dagarna har Galaxy Note 7s (som ska vara säkra) ersatts som har tagit eld. Tre fall har bara dykt upp denna vecka, inklusive ett där Samsung försökte inte säga något så att ärendet inte skulle publiceras av pressen.

galax-not-7-eldplan

En av tre ersatte Galaxy Note 7s som tog eld när den skulle vara säker

Under tiden överväger den amerikanska operatören AT&T – den med flest kunder över Atlanten – att sluta sälja och byta ut Galaxy Note 7, enligt information från Bloomberg. Vi kan också ställa oss själva frågan till andra operatörer, oavsett om de befinner sig i USA eller i resten av världen. I USA till exempel tillåter de fyra operatörerna sina respektive kunder att byta Galaxy Note 7 med en annan smartphone.

I Europa kommer Galaxy Note 7 inte att säljas förrän i slutet av månaden. Det kan köpas direkt från Samsung, men det kanske inte kommer från operatörer eller till och med återförsäljare. Om andra ersatta Galaxy Note 7s tar eld och / eller exploderar inom de närmaste dagarna, riskerar ingen att sätta tillbaka den.

Uppdatering 21:30: AT&T har bekräftat ett stopp med The Verge.