[MàJ : Ubisoft confirme] Assassin's Creed Odyssey läcka bekräftar namn och era

[MàJ : Ubisoft confirme] Assassin’s Creed Odyssey läcka bekräftar namn och era

En läcka av Best Buy hade redan bekräftat förekomsten av ett nytt avsnitt avAssassin’s Creed. Här är en annan läcka som släpptes idag och avslöjar spelets namn och era.

Nyckelring Assassin Creed Odyssey

Ubisofts nästa spel kommer att kallas Assassin’s Creed Odyssey och kommer att äga rum under det antika Greklands tid. Denna information kommer från videospel som delar bilden av ett derivatobjekt där vi ser titeln och en spartansk hjälm.

Kotaku, som delar ett liknande foto ur ett annat perspektiv, ger ytterligare detaljer. Webbplatsen avslöjar att spelaren kommer att kunna välja att spela som man eller kvinna och kommer att kunna göra val i dialogerna. Vi föreställer oss att historiens gång inte kommer att vara helt densamma beroende på de valda svaren. När det gäller tillgängligheten av spelet skulle det vara under verksamhetsåret 2019 för Ubisoft (som slutar den 31 mars 2019). En mer exakt nisch ges inte just nu, men det kommer sannolikt att vara för hösten 2018.

Nyckelring Assassin Creed Odyssey 2

Ubisoft har en konferens planerad till E3 den 11 juni kl 22 ET. Vi kan lätt föreställa oss detAssassin’s Creed Odyssey kommer att vara ett av spelen som presenteras vid detta tillfälle. Ubisoft säger inte officiellt något om ämnet än.

Uppdatering Ubisoft publicerade en tweet över natten torsdag till fredag ​​och bekräftade namnet och era indirekt.