Wandavision 1024x576

MCU: Disney + avancerar WandaVision-serien till 2020

Det finns förändringar på sidan av serien WandaVision. Den som kretsar kring Scarlet Witch (Scarlet Witch) och Vision, särskilt två Marvel-karaktärer sett tillsammans i Avengers: Infinity War, släpps äntligen 2020 och inte längre 2021 som ursprungligen planerades.

Wandavision 1024x576

Tillkännagivandet gjordes av Disney +, som är sändaren av den nya Marvel-serien. Tjänsten har publicerat en video som listar de planerade programmen 2020 på den konkurrerande plattformen för Netflix och WandaVision är just en av de listade serierna. Disney + publicerade också en bild som visar Scarlet Witch and Vision i ett vardagsrum, tillsammans med en tweet för att återigen diskutera släppet 2020.

WandaVision kommer att bli den andra Marvel-serien som planeras 2020 på Disney +. Plattformen skulle bara sända The Falcon and the Winter Soldier initialt, men förändringar har ägt rum. I vilket fall som helst är det goda nyheter för alla Marvel-fans, som kommer att ha en dubbel dos i år.

Disney + ger inget specifikt släppdatum, varken för The Falcon and the Winter Soldier eller för WandaVision. Den första bör dock se dagens ljus under andra halvåret snarare än den första.