Meizu Pro 6 Plus

Meizu Pro 6 Plus med böjda kanter avslöjade i bilder?

Tillverkaren Meizu kommer att hålla en konferens den 3 september för att tillkännage en helt ny terminal. Enligt rykten kan enheten i fråga vara Meizu Pro 6 Plus, av vilken den första Meizu Pro 6-varianten gjordes officiell i april förra året.

Meizu Pro 6 PlusMeizu Pro 6 Plus ska, som de senaste modellerna från Samsung, ha en skärm med böjda sidokanter. Enligt ett riktmärke utfört på AnTuTu skulle smarttelefonen med kodnamnet M96 ha en skärm större än 5 ″ och en upplösning på 2560 x 1440 pixlar, en Exynos 8890-processor igen som avancerade Samsung-enheter och en Mali-T880 MP12 GPU-chip.

4 GB RAM och 32 GB lagring skulle vara på dagordningen med en 12 megapixel primär digitalkamera. 5 miljoner pixlar skulle vara närvarande för den främre kameran.

För att följa med den nya smarttelefonen kunde Meizu avslöja sin förväntade smartwatch med en tvåkärnig Rockchip RK6321-processor och drivs av Android Wear. Vi ses om drygt två veckor för att ta reda på allt!

4 GB RAM är inuti tillsammans med 32 GB internt lagringsutrymme. En 12MP-kamera pryder enhetens baksida, medan den framåtvända 5MP-skytten tar selfies och hanterar videochattar. Priser och tillgänglighet bör avslöjas under evenemanget den 3 september. Den långa rykten om Meizu-smartklockan kan också se dagens ljus under det evenemanget. Förra månaden passerade vi läckta bilder av vad som påstås vara klockan. Enligt uppgift kommer klockan att drivas av Rockchip RK6321 SoC med två Cortex A5-kärnor. Det verkar utesluta Android Wear som operativsystem för enheten.