Windows Cloud, konkurrent till Chrome OS av Microsoft, läcker in bilder

Microsoft skulle presentera sin allt-i-ett-yta redan i nästa månad

Apple har sina iMac-apparater, och Microsoft kan ha sin egen allt-i-ett-enhet från och med nästa månad. Enligt ZDNet kommer Microsoft att hålla en konferens nästa månad för att avslöja sin fristående dator. Han har redan sin egen bärbara dator, nämligen Surface Book. En ankomst till den stationära datorn är därför inte så förvånande.

Microsoft-logotyp

Enligt tidigare rykten skulle Microsoft internt testa tre skärmstorlekar: 21, 24 och 27 tum. Den första skulle vara i Full HD, där de andra två skulle vara i 4K. Microsoft skulle avslöja minst en av de tre modellerna nästa månad, med vetskap om att de andra två skulle kunna komma senare … eller nästa månad om Microsoft är naturligt redo.

Ingen läcka har framkommit hittills om den här allt-i-ett-enheten som kommer att kallas Surface som Surface-surfplattorna eller Surface Book-bärbara datorn. Det ryktas att Microsoft också förbereder en smartphone som kommer att kallas … Surface Phone. Detta projekt har utvecklats ett tag nu, men det skulle ännu inte vara redo att släppa det för allmänheten.

Oktoberkonferensen kan också vara en möjlighet att förnya Surface Book. Förra månaden ryktades det att Microsoft förberedde en maskinvarutillverkning för datorn.