Galaxy Note 7 Bouton Capteur Empreintes

Missupplevelserna fortsätter: en Galaxy Note 7 exploderar under laddning

Säg, Galaxy Note 7 får mycket kritik idag. Efter blandad prestanda (bra men inte utmärkt) för en produkt till 859 euro, en skärm som lätt repas och ett misslyckat hastighetstest mot iPhone 6s som släpptes förra året, här är ytterligare ett missöde för den nya stora smarttelefonen Samsung-storlek: explosionen.

Galaxy Note 7 Explodera

Som vi kan se är smarttelefonen helt ur drift. Det tog eld och exploderade sedan under laddningen. Användaren förklarade att han använde en mikro-USB / USB-C-adapter, men det anges inte om det här är modellen som tillhandahålls av Samsung och ingår i förpackningen. Som en påminnelse har Samsung beslutat att erbjuda det gratis så att personer med mikro-USB-tillbehör kan använda dem med Galaxy Note 7: s USB-C-port.

Galaxy Note 7 Explode 2

Galaxy Note 7 Explode 3

Historien ägde rum i Kina. Liknande berättelser äger rum ofta i det asiatiska landet och problemet ligger vanligtvis hos laddaren. Personen som såg att telefonen exploderade använde vanligtvis en laddare från tredje part, inte en officiell laddare. Följaktligen har vissa säkerhetsregler inte nödvändigtvis följts.

Ägaren till Galaxy Note 7 måste i alla fall vara glad att se att hans helt nya telefon redan är ur drift, några dagar efter att den är tillgänglig. I Frankrike kommer den att marknadsföras den 2 september.