Presse-citron

Mobil för 4 år sedan Wiko Robby anlände till Frankrike En Wiko-smartphone har just fått phablet-familjen att växa i Frankrike, eftersom Wiko Robby har funnits i Frankrike i några dagar. Konstigt nog, …

För närvarande har Wiko inte avslöjat det officiella priset i Frankrike på sin webbplats, men med hänsyn till priserna hos våra grannar och de som redan är online på franska specialiserade webbplatser kommer priset att vara cirka 130 euro. Så för det här priset, vad kommer Wiko att erbjuda för sin nya Wiko Robby?

Wiko Robby: 130 euro månad, men ingen 4G …

Wiko Robby har en 5,5-tums IPS-skärm som visar HD-definition (1280 x 720 px) och 267 ppi upplösning. För odjurets hjärta har Wiko valt att integrera en MediaTek SoC utrustad med 4 Cortex-A7-kärnor klockade till 1,3 GHz, stödda av en Mali-400 GPU och 1 GB RAM. På lagringssidan kommer den att levereras 16 GB utbyggbar via en microSD-port. Måtten på Wiko Robby är 155 x 79,1 x 10 mm, allt för en vikt på 185 gram.

Wiko har avslöjat att för foto- och videodelen kommer två digitalkameror att låta dig göra videor och ta bilder eller selfies. Vi förblir dock på de blygsamma 8 och 5 Mpx, men med tanke på priset på Robby är det ganska förståeligt och lätt att förlåta. Batteriet är 2,500 mAh.

Wiko Robby kommer att ha en GPS, ett dubbelt SIM-utrymme, Wi-Fi b / g / n, Bluetooth 4.0. Det kommer också att dra nytta av 3G, å andra sidan kommer det att ignorera 4G. Om du är intresserad av den här modellen, medan du surfar på nätet i några minuter, hittar du den redan till salu på flera webbplatser.

Källa