Presse-citron

Mobil För 8 år sedan sålde Galaxy S III redan mer än 10 miljoner enheter Samsung meddelar att de har sålt mer än 10 miljoner Galaxy S III. Flaggskeppet från den sydkoreanska tillverkaren är redan en riktig framgång med en takt på …

Samsung meddelade till den koreanska pressbyrån Yonhap News att 10 miljoner Galaxy S III redan hade hittat köpare. Detta är bättre än vad den sydkoreanska tillverkaren meddelade för några veckor sedan att denna siffra skulle nås i slutet av juli (läs vår artikel).

Den avancerade terminalen har funnits i Europa och Asien i mindre än två månader och i USA nyligen. Sammantaget marknadsförs det i 140 länder och kommer att vara 145 i slutet av juli och till 295 telefonoperatörer.

Den sydkoreanska tillverkaren anger dock inte det exakta antalet försäljningar men vi kan redan se att det hade tagit 5 ​​månader för Galaxy S II att nå 10 miljoner försäljningar. Lanseringen i USA hjälpte utan tvekan till att öka försäljningen.

Men världens främsta inom smartphones tittar redan på framtiden och inbjuder oss att upptäcka sin nya Galaxy den 15 augusti. Kanske blir det nästa generations Galaxy Note (läs vår artikel) Samsung hoppas nu att sälja 20 miljoner Galaxy S III-enheter till hösten. För detta kommer den att kunna förlita sig på versionen med 64 GB internt flashminne som ännu inte är tillgängligt men meddelat sedan lanseringen av S III.

Vi kan säga att Shin Jong-kyuns företag har lyckats hitta en värdig efterträdare till Galaxy S II. Varumärkets avancerade terminal samlar nästan alla de senaste teknologierna (läs vårt test). Den har en Exynos 4412 SoC utrustad med en fyrkärnig processor, stöder NFC och Bluetooth 4.0, och dess 4,8-tums AMOLED-skärm placerar den mellan S II (4.3 ″) och noten (5.3 ″) när det gäller storlek .

Denna försäljning bör konsolidera Samsung som världens främsta smartphone.

(källa)