Presse-citron

Mobil12 månader sedan Video: så här ska framtida OnePlus 8 Pro se ut Medan nya OnePlus 7T och 7T Pro har funnits i några dagar, visar en video redan … OnePlus 8 Pro!

Och här är (redan!) OnePlus 8 Pro!

Medan OnePlus 7T och 7T Pro fortfarande är heta, pratar vi redan om … OnePlus 8 Pro! Om den kinesiska gruppen just har lagt ut sina nya smartphones så är det faktiskt OnLeaks som bestämde sig för att erbjuda olika mycket realistiska renderingar (i bilder och video) av framtida OnePlus 8 Pro.

Redan i början av oktober kunde vi upptäcka en första bild av vad som “kan” bli nästa generation av OnePlus-smartphones. Det är verkligen viktigt att specificera att om renderingen, som videon är mycket realistisk, har OnePlus inte kommunicerat någon officiell information om dess framtida terminaler.

OnePlus 8 Pro?

© OnLeaks / 91Mobiler

Avsluta den motordrivna främre kameran?

Enligt fortfarande OnLeakskommer framtida OnePlus 8 Pro att ha en stor skärm på 6,65 with med böjda kanter. Som redan är fallet från OnePlus 7 Pro, inget hack här utan en stansad skärm med en främre kamera diskret inrymd i skärmens övre vänstra hörn.

OnePlus skulle sedan göra ett kors på den motoriserade främre kameran som är karakteristisk för sina “Pro” smartphones. En skärm som uppenbarligen skulle vara 90 Hz kompatibel, vilket är fallet med OnePlus 7T.

Alltid enligt OnLeaks, OnePlus 8 Pro kan också utrustas med en ny ToF-sensor (Flygtid), förutom de tre huvudsensorerna på baksidan. Längst ner på smarttelefonen, ingen stor förändring att notera, fortfarande med en USB Type-C-port för laddning och en högtalare.

OnePlus 7T till bästa pris Baspris: 599 €

Se fler erbjudanden

Uppenbarligen är det här rykten, och även om OnLeaks ofta har haft rätt tidigare måste vi vänta några månader till för att officiellt upptäcka den framtida smarttelefontecknade OnePlus. Under tiden, kom ihåg att vi erbjuder dig på Presse-Citron hela testet (och video!) Av den helt nya OnePlus 7T, tillgänglig nu från 599 euro.