contadores Skip to content

Moto Z Play: nya foton av smarttelefonen på väg

Moto Z Play 1

Mellan läckorna i foton och de tekniska egenskaperna är hemligheten inte längre verkligen mötet för Moto Z Play. Om dateringsdatumet ännu inte är känt bör det uppenbarligen inte försenas på grund av de många läckage och de många enheter som finns på nätet.

Moto Z Play

Den nya läckan undertecknade @The Malignant på Twitter från en hemlig men synligt tillförlitlig källa bekräftar bara vad vi hittills kunde se. Terminalen kommer att ha en 5,5-tums Full HD AMOLED-skärm, en Qualcomm Snapdragon 625-processor, 2 eller 3 GB RAM beroende på version och Android 6.0.1 Marshmallow.

Precis som LG G5 bör mobilen vara en modulär enhet tack vare Moto Mods. Magneter på baksidan av Z Play gör att du kan kombinera andra tillbehör som skal eller små extra högtalare. Till skillnad från andra varianter inom intervallet gör 3,5 mm jackporten enligt uppgift comeback.

Moto Z Play förväntas vara en lättare version av Moto Z och bör landa runt 300 €. I väntan på att ha det i handen, här är de två ytterligare bilderna som finns på webben.

Moto Z Play 1

Moto Z Play 2