Moto Z Play

Moto Z Play officiellt: tillverkaren lovar 50 timmars autonomi

Förhandsgranskas flera gånger på webben är Moto Z Play nu officiellt! Tillverkaren har just meddelat det på IFA Berlin-utställningen som öppnar sina dörrar den 2 september, medan enheten exklusivt kommer att landa vid Verizon den 8 samma månad.

Moto Z Play

Som förväntat kommer mobilterminalen att ha en 5,5-tums Full HD AMOLED-skärm, en Qualcomm Snapdragon 625-processor klockad på 2 GHz, 3 GB RAM, en 16-megapixel digitalkamera och en 5 MP framkamera. .

Med 32 GB internt minne som kan utökas via microSD är enheten NFC och 4G-kompatibel medan den har en fingeravtryckssensor på frontpanelen. Där Lenovo verkligen tänker sticka ut ligger i enhetens autonomi tack vare TurboPower och dess batteri som kan erbjuda upp till 50 timmars autonomi! Vi kan inte vänta med att se resultaten! Moto Z Play kommer att finnas tillgängligt i oktober från 499 €.

Slutligen tillkännagavs en Hasselblad True Zoom-modul med en 12-megapixel BSI CMOS-kamera med 10x optisk zoom, 4x digital zoom och 4,5-45 mm brännvidd. Tillsammans med en Xenon-blixt erbjuds tillbehöret till ett pris av 299 €.

MotoZPlayHasselblad