MP3-spelaren med WiFi-anslutning, av MusicGremlin (Credits: MusicGremlin)

MP3-spelare: Din Gremlin får mycket musik på WiFi!

Sätt på datorn, anslut deras MP3-spelare och lagra musik innan du lämnar hemmet: för vissa hade denna gest redan blivit en reflex. Med Gremlin, en musikspelare som säljs av ett företag i New York i USA, är det enkelt att ändra ditt ljudval som en WiFi-anslutning!

MP3-spelaren med WiFi-anslutning, av MusicGremlin (Credits: MusicGremlin)

I en tid då utvecklingen överallt kan erbjuda alternativ som använder denna teknik löna sig. Desto mer om dess direkta konkurrent – i det här fallet Apple – inte har tagit vagnen.

Detta är säkert resonemanget följt av MusicGremlin, detta New York-företag som just har marknadsfört sitt första MP3-spelare med WiFi-anslutningar. När din Gremlin är i fickan är allt du behöver göra att passera nära en Hot Spot för att komma åt företagets onlinemusikwebbplats, välja från en katalog med 2 miljoner ljudfiler eller utbyta spår med en annan abonnent. Tjänsten betalas naturligtvis : MusicGremlin erbjuder sina kunder att prenumerera på obegränsade planer för 15 dollar per månad, eller att köpa sina bitar individuellt.

Denna 8 GB-läsare säljs för 299 dollar över Atlanten och är också utrustad med en två-tums QQVGA-skärm och en 2.0-port. Denna produkt accepterar endast WMA- och MP3-format och förblir för tillfället endast avsedd för den amerikanska marknaden. Ja MusicGremlin är det första företaget som marknadsför en MP3-spelare med WiFi-anslutning, bör konkurrensen inte vara lång för att komma in i denna nisch. Men den mest efterlängtade reaktionen är naturligtvis Apple, som för närvarande är marknadsledande …

Du kommer också att vara intresserad