Hans Zimmer skapar en lång version av Netflix "tou doum" för film

Netflix-hastigheter: Free faller igen, trots dess “kolossala sammankoppling” på flera terabits per sekund

Data för hastigheter på Netflix släpptes idag och visar att flera operatörer är i nedgång, inklusive gratis. Det är ganska förvånande när vi vet att Xavier Niels operatör har gjort ett avtal med streamingtjänsten på infrastrukturnivå.

Netflix Debiteringar januari 2019 1024x406

I december var den genomsnittliga hastigheten som observerades av Netflix av en gratisprenumerant 3,11 Mb / s. I januari var den 3,07 Mb / s. Men Xavier Niel meddelade i december i en intervju efter tillkännagivandet av Freebox Delta, som hans grupp och Netflix har “Skapade en kolossal samtrafik” i storleksordningen flera terabit per sekund. “Jag tror inte att det finns någon i Europa som har denna nivå av rörstorlek med Netflix”, tillade ledaren. Trots detta tal kan vi se en nedgång idag, knappt två månader efter lanseringen av Freebox Delta.

Free kan lugna sig själv på ett visst sätt: han är inte den enda som backar. Bouygues Telecom gick från en genomsnittlig hastighet på 3,69 Mb / s till 3,67 Mb / s. Vid Orange föll den till 3,44 Mb / s, medan hastigheten var 3,49 Mb / s a månader tidigare. Å andra sidan klättrade en operatör: SFR. SFR THD (fiber / kabel) gick från 3,76 Mb / s till 3,93 Mb / s och SFR (ADSL) passerade milstolpen på 3 Mb / s genom att vara 3,06 Mb / s, mot 2, 87 Mb / s tidigare.