Star Trek Logo Nouvelle Serie 600x338

Netflix säkrar rättigheter för gamla och nya Star Trek runt om i världen

Att de “gamla” och nya fans av Star Trek gläd dig: de kommer att kunna träffas på Netflix! Abonnemangsvideo-on-demand-tjänsten meddelade idag att den har säkrat rätten att sända Star Trek.

Star Trek Logo Ny serie

I detalj, avsnitt av Star Trek Next Generation kommer att sändas inom 24 timmar efter sin första amerikanska sändning på CBS. Bättre, detta kommer att vara fallet i 188 länder, inklusive Frankrike förstås. Inspelningen för den helt nya serien börjar i Toronto i september med en planerad utgåva i januari 2017. För första gången sedan 2005 återvänder denna ikoniska globala franchise till den lilla skärmen med ett nytt fartyg, nya karaktärer och nya uppdrag. Det kommer att hålla filosofin specifik för universum Star Trek och i synnerhet hoppet för framtiden som har inspirerat en hel generation.

Dessutom har de gamla episoderna av Star Trek finns också på Netflix. Alla 727 avsnitt som redan ingår i denna ikoniska serie, inklusive Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager och Star Trek: Enterprise kommer att finnas tillgängligt på Netflix världen över i slutet av 2016.

Som en påminnelse börjar Netflix från 7,99 € / månad per månad. Prenumerationen kan gå upp till 11,99 € / månad för att ha 4K och kunna använda den på fyra enheter samtidigt.