pixel-launcher-fuite

Nexus är redan bortglömda, Google reserverar Pixel Launcher för Pixels

En av särdragen hos Pixel och Pixel XL är dess applikationsstartare. Det är helt enkelt Pixel Launcher, det tillåter särskilt att visa de installerade applikationerna genom att svepa från botten uppåt. Det låter dig också ha en Google-knapp längst upp till vänster på skärmen för att snabbt söka, samt väder, tid och dag längst upp till höger.

pixel-launcher-läcka

En fråga kan uppstå: kommer användare utrustade med en Nexus att ha rätt till Pixel Launcher? Svaret är enkelt: nej. Google har bekräftat informationen med Android Police. Kan vi vänta på det senare? Google överväger det, men ger inte ett exakt beslut för tillfället.

Du borde veta att den här berömda Pixel Launcher läckte ut före presentationen idag av Google och att den kunde installeras på olika Android-smartphones, det fanns ingen begränsning. Människor som är intresserade och vet hur man installerar APK kan göra det genom att ladda ner det via den här länken. Vi vet ännu inte om detta är exakt den version som distribueras på pixlarna eller om pixlarna har rätt till en nyare version.

Vi noterar på samma sätt att Google redan överger sin Nexus. Nexus 5X och Nexus 6P, som släpptes 2015, erbjuds inte längre till salu. De togs bort efter tillkännagivandet av Pixel och Pixel XL.