Fuite Rendu Nexus 2016

Nexus “Marlin”: egenskaperna hos nästa storformatsmartphone från Google presenteras

Google kommer att erbjuda två Nexus i år, deras kodnamn “Marlin” och “Sailfish”. Google kommer att föreslå ett scenario som liknar Apple, nämligen två liknande modeller i stora drag med mer än identisk prestanda. Förra året betraktades en Nexus som ett mellanklass (Nexus 5X) och den andra var avancerad (Nexus 6P). För 2016 kommer vi att ha två toppmodeller.

Antutut Nexus Marlin

Nexus “Marlin” datablad har dykt upp, det motsvarar modellen som kommer att ha en stor skärm. Detta kommer att vara 5,5 tum med en definition på 2560 x 1440 pixlar. Arket beskriver sedan närvaron av Snapdragon 820-processorn, Adreno 530-grafikprocessorn, en 13 megapixelkamera på baksidan och 8 megapixlar på framsidan, 4 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme. För sin del är batteriet 3.450 mAh. Terminalen körs på Android 7.0 Nougat som standard.

På papper liknar egenskaperna hos Nexus “Sailfish” -uppsättningar för sent. Den verkliga skillnaden är på skärmen (5 tum och 1080p). Men för resten hittar vi samma processor, samma RAM, samma kombination för kameran och samma grafikprocessor.

Med detta format tillåter Google fans av 5-tums skärmar att ha en kraftfull telefon, utan att nödvändigtvis börja med ett stort 5,5-tumsformat. Släppdatum för de två modellerna är ännu inte känt.