Nya uppdateringar för höstens djurövergång

Ny uppdatering av höstens djurövergång: Nyheter och släppdatum

Halloween kommer till ön

Nya uppdateringar för höstens djurövergång

Nintendo vet att Animal Crossing-uppdateringar är en av de viktigaste pelarna i spelet. Ett sätt att bibehålla intresset hos redan aktiva användare och attrahera dem som av någon eller annan anledning inte var säkra på om de skulle starta sig själva som en insulan eller inte. Förutom att introducera nyheter som sommaren som äntligen tillät bad i havet.

Men hej, med fokus på den som berör oss nu, den nya uppdateringen kommer att ge många nya funktioner som kommer att vara direkt relaterade till hösten själv och firandet av Halloween. Eftersom denna populära festival i den angelsaxiska världen har blivit populär i andra länder. Så det är sällsynt där dagen inte är van att festa så väl som att klä upp sig.

I år kan COVID-19-kostymen vara den du är mest rädd för, men i spelet är det klassikerna du har. Från och med den 30 september sammanfaller med lanseringen av uppdateringen Praktiska systrar kommer börja sälja kostymer av olika slag som häxa, mamma, demon etc.

Dessa dräkter är inte det enda du kan köpa för att fira Halloween, på Millas Nook kan du byta ut dem för att få kroppsfärg som du kan måla din kappa och händer eller kontaktlinser för att ändra ögonfärgen och få en mycket mer skrämmande utseende.

Och var försiktig, glöm inte de nya DIY-projekten som också kommer att visas med ett Halloween-tema. Bland dem kommer alla att låta dig skapa nya och skrämmande föremål med pumpor. Som du måste kultivera för att genomföra dem.

Med allt som är förberett kan du den 31 oktober träffa resten av grannarna och vännerna på torget för att fira Halloween. Soponcio kommer dit som “Halloween Czar” och du kan få belöningar i utbyte mot godis som du kan köpa i Mini Nook . Spendera naturligtvis inte alla med honom eftersom resten av ön kommer också att fråga dig och om han inte vill skrämma måste du ge dem något.

Falluppdateringen för djurkorsning: News Horizons kommer att vara som den tidigare helt gratis. Och som vi har sagt kommer du att vara tillgänglig från 30 september. Tillsammans med allt detta kommer också en uppdatering till NookLink så att du kan använda känslor med NookLink från din mobila enhet. Och slutligen, i slutet av november kommer en ny uppdatering, av vilka vi säkert kommer att veta mer information om vad det kommer att erbjuda snart.